MENÜ

Alexis kulübeye Tosic stopere

Akhisar’a karşı kötü bir performans sergileyen Alexis Delgado’nun yerine savunmanın göbeğinde Dusko Tosic görev yapacak. Dünkü idmana çıkmayan Oğuzhan ise maça yetişmezse, Atiba’nın yanında ya Tolgay ya da Necip oynayacak.

Alexis kulübeye Tosic stopere

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor ile oynacak mücadele öncesi ilk 11’de bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Güneş’in, 3-3 biten Akhisar karşılaşmasındaki kötü performansı sebebiyle eleştiri oklarını üzerine çeken Alexis Delgado’yu yedeği çekeceği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, onun yerine stoperde Marcelo’nun partneri olarak Dusko Tosic’e şans vereceği bildirildi.

31 yaşındaki Sırp oyuncunun idmanlardaki hırsının da teknik heyet tarafından memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. Tosic, görev verilmesi halinde sol bek yerine asıl oynamak istediği yer olan savunmanın ortasında sahne alacak. Ayrıca orta alanda oynayan Atiba Hutchinson ile Oğuzhan Özyakup ikilisinden bir iyi, bir kötü haber var.

Son idman bugün

Önceki günkü idmana katılmayan Atiba, dün takımla çalışmalara başladı. Bileği burkulduğu için önceki günkü çalışmayı yarıda bırakan Oğuzhan ise son çalışmada yer almadı. Güneş, Oğuzhan’ın Kayseri sınavına yetişmemesi durumunda onun yerine Tolgay Arslan ya da Necip Uysal’a şans verecek. Hücum hatttında ise bir değişiklik olması beklenmiyor. Önde Gomez, arkasında da Quaresma, Sosa ve Olcay yer alacak. Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam 18.00’de yapacağı idmanla tamamlayacak ve kampa girecek.


İşte şampiyonluk primi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ