MENÜ

Fikret Orman Ukrayna'da!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ukrayna'ya gitti. Siyah-Beyazlılar'ın patronu Orman, Avrupa Ligi'ndeki Shakhtar Donetsk - Sevilla maçını izledi.

Fikret Orman Ukrayna'da!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı kulübün efsane ismi Gökhan Keskin ve 3 arkadaşıyla daha birlikte Ukrayna'ya gitti.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede bulunan Kara Kartal'ın patronu Orman, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, "Değişiklik maça geldik" ifadesini kullandı.

Transfer için mi?

Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek Beşiktaş için yerli ve yabancı medyada birçok isim dile getirilirken, Fikret Orman'ın bu sürpriz gezide transfer görüşmelerinde bulunup bulunmayacağı merak konusu...

Mesut Özil'den "Türkiye'ye geliyor" iddiasına cevap

Fikret Orman Ukraynada


Shakhtar'ın maçını izledi

Öte yandan Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde Mircea Lucescu'nun ekibi Shakhtar Donetsk'in, İspanyol takımı Sevilla'yı konuk ettiği yarı final ilk müsabakasını izledi.

Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı

Lucescu ile buluşabilir

Başkan Orman'ın, Rumen teknik direktörle karşılaşma sonrası bir araya gelmesi beklenirken, transfer listesinde bulunan oyunculara ilişkin görüş alacağı tahmin ediliyor.

Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler

Haberin Devamı
YORUM YAZ