MENÜ

TOPAL VE GÖNÜL'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, haklarında çıkan transfer spekülasyonlarından bıkmış durumda.

TOPAL VE GÖNÜL'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, haklarında çıkan transfer spekülasyonlarından bıkmış durumda.

İki futbolcu konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Şu anda tamamen şampiyonluğa odaklandık ve başka bir şey düşünmüyoruz. Eğer yönetim bizi sözleşmeyi uzatmak için görüşmeye çağrırsa oturur konuşuruz. Medya bizi başka takımlara yazmaktan vazgeçsin. Bunu başka nasıl anlatırız bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Pereira: Bu sefer alkış

Vitor Pereira, Gaziantep maçı öncesi taraftara seslendi:

“Mersin karşısında bazı oyuncular hak etmedikleri protestolara maruz kalmışlardı. Son haftalardaki futbolla bunun yanlış olduğunu gösterdiler. Taraftardan pazar günü stadı doldurmasını ve bu kez bizi destekleyip, alkışlamasını bekliyorum. Şampiyonluk yolunda onların desteğine çok ihtiyacımız var.”

Volkan Şen: Beşiktaş stresli

Son haftaların yıldız ismi Volkan Şen, galibiyet serisine devam edeceklerini söyledi. Başarılı oyuncu, “Biz kazandıkça, rakibimiz Beşiktaş strese, sıkıntıya giriyor. Bunu rahatlıkla görüyoruz. Önlerinde Galatasaray, Osmanlı ve Konya gibi çok zor maçlar var. Biz bu takımlara takılmıştık, onlar da kayıp yaşayacak. Şampiyon biz olacağız” diye konuştu.

Biletler genel satışta

Sarı-Lacivertliler’in Gaziantep ile pazar günü oynayacağı maçın biletleri, bugünden itibaren genel satışa çıkacak. Bilet fiyatları 100 TL’den başlıyor ve 350 TL’ye kadar çıkıyor. Bu sezon 38 bin 320 kombine satışı gerçekleştirildiği için, genel satışa yaklaşık 8 bin biletin sunulması bekleniyor. Kupadaki Konya rövanşı için de satışlar devam ediyor.

Kalkavan’la 11. maç

Fenerbahçe ile Gaziantep arasındaki mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan daha önce Kanarya’nın 10 maçını yönetti. Fener bu karşılaşmalarda 5 galibiyet alırken, 3 kez berabere kaldı ve 2 yenilgi aldı. Gaziantep ise Mete Kalkavan’ın düdük çaldığı 7 maçta 3 defa kazanıp, 2 kez sahadan beraberlikle ayrılırken, 2 mücadelede ise puan alamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ