MENÜ

İbrahim Üzülmez isyan etti! "Hakkımda çıkan haberler..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez isyan etti! "Hakkımda çıkan haberler..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, golsüz sona eren Medipol Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında, güzel bir mücadele olduğunu belirten İbrahim Üzülmez şu açıklamalarda bulundu:

"İki takım için de belki oyun olarak değil ama mücadele olarak saha içerisinde alanı daraltan, kompakt oynamaya çalışan, topun gerisine geçmeye çalışan iki takımın müsabakasında çok da fazla gol pozisyonu çıkmadı. Başakşehir, ligimizin en dişli takımlarından birisi. Ofansif anlamda önemli oyunculara sahip bir takım ama, bugün onlara çok fazla fırsat tanımadık.


"Bizim geldiğimiz günden itibaren oyuncularımıza mental anlamda söylediğimiz bir şey var; birebirlerde, yardımlaşmalarda, disiplinde ön plana çıkmamız lazım. Çünkü bu ligde beraber oynadığınız zaman bir şeyleri başarırsınız. Bugün de onu yaptık. Çok iyi oynadık mı? Hayır. Çok mu kötü oynadık? Ona da hayır. Maçın kırılma anları da var, onları da kabul etmek gerekiyor. Sergei'nin direkten dönen bir topu var, El Kabir'in yüzde yüz diyebileceğimiz çok net pozisyonlar. "

"Belki bu pozisyonları değerlendirebilsek, bugün sahadan 3 puanla ayrılabilirdik. Her şeye rağmen oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.Biz önemli işler başardık. Belki çok fazla ön plana çıkmıyoruz ama çok önemli işler başardık. Şimdiye kadar çok fazla oyuncularımızla saha içerisindeki birlikteliği sağlamak adına gerçekten çok konuştuk, toplantılar yaptık, çalıştık ve bu güzel futbolu, bu güzel takımı ortaya çıkardık."

ÜZÜLMEZ: " HAKKINDA ÇIKAN YALAN HABERLERE İSE, FARKLI NEMALANMALARMI VAR,"DEDİ

Üzülmez hakkında son 3 haftadır çıkan haberlerle ilgili olarak, "Biz gelmeden önce Gençlerbirliği neredeydi, Gençlerbirliği takımı şuanda nerde. Bu olumsuz haberleri buna rağmen yapan insanların niyeti iyi niyet mi? Art niyetli insanların bu asılsız haberlerine inanmamak gerekir. Başkanla gelecek sezonla ilgili bir araya geldim. Ufak tefek sıkıntılar var. Salı günü bir daha biraraya geleceğiz. Ben ılımlı bir insanım, ben istikrardan yanayım, ben Gençlerbirliği takımında oyuncularımla beraber güzel bir bütünlük sağladım. Tabi ki bu takıma birkaç takviyeyle beraber önümüzdeki dönem de devam etmek istiyorum. Çünkü inanıyorum, bu karakterli oyuncu topluluğu seneye de aynı düşünceler içinde sahada olacaktır. Salı günü Başkanla bir araya geldikten sonra çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama profesyonellikte her şey olabilir. Birileri birilerini mi getirmek istiyor, ben her şeyi açık açık söylüyorum, niye bu haberler çıkıyor, şuanda ki başarının üzerine gelecek hocamız şampiyon mu yapacak takımı? Biraz insanların artık bu haberleri yaparken vicdanlarıyla hareket etsinler. Ben başarısız olsam çıkarım söylerim zaten. O insanlar bu haberleri niye yapıyor, farklı nemalanmalar mı var, farklı bir düşüncelerimi var onu söylüyorum o insanlar da buradan mesajı almıştır artık."

Haberin Devamı
YORUM YAZ