MENÜ

Pereira doğruyu buldu!

Vitor Pereira, Galatasaray, Mersin ve Trabzonspor maçlarında müthiş bir futbol ortaya koyan kadroyu bozmayacak. Gaziantep karşısında hücum hattı yine Nani-Volkan-Alper-Van Persie’den oluşacak.

Pereira doğruyu buldu!

Sezon boyunca kadro tercihleri çok eleştirildi. Yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle birçok kez eleştiri oklarının hedefi oldu.

Vitor Pereira, sonunda doğru yolu buldu. Şampiyonluk yolunda çok kritik haftalara girilirken, Fenerbahçe bu sezonki en iyi futbolunu oynamaya başladı. Üstelik farklı galibiyetler de peş peşe geldi. Portekizli teknik adam, Galatasaray maçına kadar Diego Ribas’tan vazgeçmiyordu.

Dönüm noktası derbi

Brezilyalı yıldızı oynatmadığında ise yerine Ozan Tufan’ı görevlendiriyordu. Ancak derbiyle birlikte forvet arkası hattı Volkan Şen-Nani-Alper Potuk’a döndü. Forvette ise Van Persie birinci tercih oldu. Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenemedi belki ama sayısız pozisyona girdi. Hemen ardından Mersin İdmanyurdu karşısında aynı hücum hattı, güzel futbolun 4-1’lik galibiyetle süslenmesinde büyük pay sahibi oldu.

Mahşerin 4 atlısı!

Kupadaki Konya maçında forvette Fernandao oynarken, onun arkasında yine Nani, Alper ve Volkan Şen görev yaptı, Fenerbahçe 3-0 kazandı. Trabzon deplasmanında da aynı ekip iş başındaydı, Kanarya 4-0’la zafere uzandı.

Vitor Pereira geç de olsa bulduğu doğru kadroyu bundan sonra bozmamaya kararlı. Yarın akşamki Gaziantepspor maçında da Nani-Volkan-Alper-Van Persie dörtlüsü, Fenerbahçe’nin gol silahı olacak.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ