MENÜ

Fenerbahçe'nin hedefi Gaziantepsporlu Karcemarskas!

Volkan Demirel'n ameliyat oluşu, Fabiano’nun da 6 milyon Euro’luk opsiyonu nedeniyle harekete geçen Fenerbahçe Yönetimi, 7 senelik Gaziantepspor macerasını sonlandıran ve bonservisi elinde olan Litvanyalı file bekçisi Zydrunas Karcemarskas’ı almayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin hedefi Gaziantepsporlu Karcemarskas!

UEFA’nın getirdiği kısıtlama sonrası transferde maliyeti düşük isimlere yönelen Fenerbahçe, ilk olarak kaleci sorununu çözmeyi planlıyor.

Bütün sezon ağrılarla oynayan ve ligin bitmesiyle bel fıtığı nedeniyle bıçak altına yatan Volkan Demirel’in sahalara nasıl döneceği belirsizliğini koruyor.

Porto’dan kiralanan ve 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan Brezilyalı kaleci Fabiano Riberio’yla da devam etmeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, tanıdık bir isme yöneldi.

Fenerbahçe'de sürpriz aday: Edin Visca

AVANTAJI LİGİ TANIMASI

Riske girmek istemeyen ve hem tecrübeli hem de uyum sorunu yaşamayacak Türkiye’yi iyi bilen bir kaleci arayan Kanarya’nın hedefindeki ilk isim ise 7 senedir G.Antep’te forması giyen Zydrunas Karcemarskas...

Agger adım adım Fenerbahçe'ye

Dün takımı Antep’le vedalaşan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki file bekçisi ile önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Sarı-Lacivertli yöneticiler, düşük maliyetinin yanı sıra Süper Lig’i yakından tanıyan Litvanyalı eldiveni renklerine bağlayıp kaleci sorununu çözecek.

Kaynak: Habertürk

Kıyafetleri ve saçlarıyla dikkat çeken futbolcular!

Haberin Devamı
YORUM YAZ