MENÜ

PSG'den Ronaldo'ya çılgın teklif

Arap sermayesi ile günden güne büyüyen Paris Saint Germain, uzun zamandır kadrosunda görmek istediği Cristiano Ronaldo için harekete geçmeye hazır.

PSG'den Ronaldo'ya çılgın teklif

As ve Gazzetta dello Sport, Avrupa transfer piyasasına bomba gibi düşecek bir transfer haberine imza attı. Habere göre Zlatan Ibrahimovic ile anlaşması sona eren Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain, Cristiano Ronaldo için rekor bir rakam teklif etmeye hazırlanıyor.

Hedef şampiyonlar ligi kupası

Bu sezon lig ve Fransa kupasını kaldıran PSG, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'e yenilerek çeyrek finalde elenmişti. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi hedefleyen Parizyenler, bu uğurda kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Ibrahimovic'in de ayrılmasıyla bu yaz en az 1 dev transfer yapması beklenen PSG'de başkan Nasser Al Khelaifi, çok istediği Cristiano Ronaldo rüyasını gerçekleştirmeye çok yakın.

Net kazanç 30 milyon euro

Ancak Ronaldo'nun her fırsatta takımında ve Madrid'te mutlu olduğunu dile getirmesi, Arap başkanı zora soktu. İddiaya göre Al Khelaifi, Portekizli'ye kulübü ile anlaşma yenilemeden önce dev teklifini sunacak.

Parisliler'in sunacağı anlaşmaya göre, 31 yaşındaki oyuncu, bonuslar hariç yılda 30 milyon euro kazanacak. Real Madrid başkanı Florentino Perez'i de düşünen PSG, Ronaldo'nun bonservisi karşılığında kulübe 120 milyon euro ödeyecek.

Nisandan beri görüşüyorlar

France Football sitesi, nisan ayında Real Madrid'in Wolfsburg'a konuk olduğu Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Al Khelaifi ile Ronaldo'nun bir araya geldiğini yazmıştı.

Kadroya bir Madrid'li daha

Öte yandan As gazetesi, Kırmızı- Lacivertliler'in bir diğer hedefinin İtalya Serie A'da Napoli formasıyla gol kralı olan eski bir Real Madrid'li olan Gonzalo Higuain'i Parc des Princes'e getirmek olduğunu kaydetti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ