MENÜ

Sneijder'den Fenerbahçe'ye kupa mesajı!

Sneijder, bugünkü final öncesi FANATiK’e çok iddialı konuştu: Şampiyon Galatasaray yazdıracağız!

Sneijder'den Fenerbahçe'ye kupa mesajı!

Fenerbahçe’nin Hollandalı’sı Van Persie, basket takımının yıldızı Udoh ile bir araya gelmiş, sadece FANATİK’in bulunduğu o görüşmeye, Türkiye Kupası’na dair iddialı sözleri damga vurmuştu...

Van Persie’ye yanıt vatandaşı Sneijder’den geldi. Bugünkü final öncesinde FANATİK’e konuşan Aslan’ın en etkili silahı, çok iddialı ifadeler kullandı.

‘Kazanmak zorundayız’

Final oynamanın bir mutluluk olduğunu ama asıl mutluluğun zafer kazanınca geleceğini söyleyen Hollanda’lı, Fenerbahçe’ye, “Türkiye’nin en büyük 2 takımı karşılaşacak. Skor kestirmek zor ama o kupayı biz kazanmak zorundayız, kazanacağız” diye meydan okudu.

Günlerdir bu hedefle yatıp kalktıklarını ve arkadaşlarıyla birbirlerine söz verdiklerini anlatarak takım içindeki havayı özetleyen Sneijder, “Bu ana kadar çok iyi çalıştık. Maç günü de (bugün) her şeyimizi sahaya koyacağız” mesajını yolladı.


Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan flaş hamle!


‘Taraftarlarımız için’

Kısa bir sezon değerlendirmesi de yapan 10 numara, konuşmasını yine çok iddialı şu cümlelerle noktaladı:

“Evet, Süper Lig’de istediğimiz sonuçları alamadık. Bilinen ve olması gereken kimliğimizin uzağında kaldık. İşte tam da bundan ötürü taraftarımızdan bir özür dilemek, onlara bir teselli armağanı vermek istiyoruz. Fenerbahçe’nin de sorunları var. Onlar da isteneni ortaya koyamıyorlar. Biz rakibimizin bu sorunlarından faydalanıp mutlu sona ulaşacağız.”

Mehmet Demircan


İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri


Haberin Devamı
YORUM YAZ