MENÜ

Vesely, Fenerbahçe'de kaldı

Fenerbahçe'nin, yıldız basketbolcusu Vesely ile 2 yıllık 6 milyon Euro’ya anlaştığı ileri sürüldü. Sarı-Lacivertliler'in genel menajer yardımcısı Ömer Onan ise konuya ilişkin açıklama yaptı.

Vesely, Fenerbahçe'de kaldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün genel kurulda yaptığı açıklamalarda gelecek sezon yalnızca 1-2 değişikliğin olacağını açıklamıştı. Kilit hamlelerden birisi ise anlaşmaya döküldü.

Eurohoops'un haberine göre, Fenerbahçe ve Jan Vesely, 2 yıllık toplam 6 milyon euro değerinde bir sözleşme konusunda anlaştı.

Çek pivot, takımın ve Euroleague’in bu sezonki en iyi oyuncularından biri olmuştu. 2 taraf sözleşme konusunda mutabakata vardı ve geriye yalnızca resmi açıklama kaldı.

Vesely’nin kontratında 2016-2017 sezonunda geçerli olacak NBA çıkışı da bulunuyor.

Aziz Yıldırım: Pereira, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal...

Bu, Vesely’i en az 1 sene daha Vesely’i Sarı Lacivertli forma altında görecek olmamız anlamına geliyor. 26 yaşındaki oyuncunun NBA’e gideceği söylentileri olsa da Fenerbahçe onu kadrosunda tutmayı başardı.

Fenerbahçe’de amaç, takımın ana çekirdeğini koruyup 1-2 eklemeyle bir kez daha Euroleague şampiyonluğu için savaşmak olacak.

Ömer Onan: Oyuncular, NBA'i beklemek istiyor

Öte yandan Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Onan şu ifadeleri kullandı:

"Vesely ile anlaşsak bile böyle paramız yok. Kimseye böyle paraları vermeyeceğiz. Oyuncular NBA'i beklemek istiyor. NBA'in bitiş zamanı da Temmuz olunca elimiz bağlanıyor. Biz tüm oyuncuları tutmak istiyoruz. Vesely ve Udoh'un Avrupa'da başka bir takımda forma giyeceğini sanmıyorum. NBA'i bekleyeceğiz."


Eski voleybolcu Rocio Miranda modelliğe hızlı geçiş yaptı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ