MENÜ

Fenerbahçe'de Skrtel için yeni formül!

Matip’i bitiren, Subotic’in transferinde de sona gelen Liverpool, senede 5 milyon Euro kazanan Martin Skrtel’i göndermek için 2018’e kadar bu paranın yarısını ödemeye hazır!

Fenerbahçe'de Skrtel için yeni formül!

Sarı-Lacivertliler’in listesindeki iki stoper adayından biri Martin Skrtel. Slovak futbolcunun transferindeki en büyük zorluk ise Liverpool’dan aldığı yıllık 5 milyon Euro (16 milyon TL).

Ancak bu sorunu aşmak için yeni bir formül bulundu. İngiliz ekibi, Joel Matip’in ardından Dortmund’un yıldızı Neven Subotic’in transferinde de sona geldi. Savunmada Lovren ve Sakho’ya da sahip olan Kırmızılar, Skrtel’le yolları ayırmaya kararlı.


Fenerbahçe Egemen Korkmaz'ı yeniden transfer edebilir


2 yıllık imza

Liverpool, Skrtel’in senelik 5 milyon Euro’luk maaşını karşılayacak bir takım bulmanın zor olduğunu biliyor. İngiliz ekibi bu nedenle, Slovak yıldızın transferinde ciddi ilerleme kaydeden kulüplere, 2018’e kadar maaşının yarısını ödeme konusunda yardımcı olmaya hazır.

Fenerbahçe eğer Skrtel’i gelmeye ikna ederse, oyuncuyla 2 yıllık anlaşma yapıp, bu sürüçte senelik 2.5 milyon Euro (8 milyon TL) maaş vererek transferi bitirecek.


İşte biten transferler!


Haberin Devamı
YORUM YAZ