MENÜ

Galatasaray'ın B planı: Martin Caceres!

1 yıl sözleşmesi kalan Chedjou’yu iyi bir rakama satmayı planlayan Galatasaray, bu hedefine ulaşırsa Juventus’la mukavelesi biten Caceres’e yönelecek. Yönetim başarılı stoper için Muslera’nın da menaceri olan Fonseca’yla iletişime geçti.

Galatasaray'ın B planı: Martin Caceres!

Hemen her bölge için transfer görüşmelerinde bulunan Galatasaray stoper defterini kapatmış değil. Bursaspor’dan Serdar Aziz’in alınmasına rağmen Aurelien Chedjou’nun gitme durumu var. 1 yıl sözleşmesi kalan Kamerunlu futbolcudan para kazanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, menacerler vasıtasıyla teklifler alıyor.

Yönetim, özellikle Fransa’dan talipleri olan Chedjou’yu iyi bir rakama satması durumunda B planını hazırladı.

Cim Bom, geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Martin Caceres ismine yöneldi. Juventus ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki Uruguaylı stoperin bonservisi elinde bulunuyor. Sezonun devre arasında aşil tendonundan sakatlanan Caceres, Ekim ayında sahalara dönecek. Bu nedenle transfer piyasası azalmış durumda.

2 milyon Euro alıyordu

Sarı-Kırmızılılar, maliyeti çok yüksek olmadığı için 1.80’lik savunmacıyı düşünüyor. Hatta Muslera’nın da temsilciliğini yapan Caceres’in menaceri Daniel Fonseca ile iletişime geçildi. Juventus’ta yıllık 2 milyon Euro’ya oynayan Caceres’in şartları soruldu. Sadece stoper bölgesinde değil sağ bek ve sol bek olarak da görev yapan Caceres, Uruguay Milli Takımı formasını tam 69 kez giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ