MENÜ

Galatasaray'dan Barcelona'lı futbolcuya veto!

Önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın başında 1 yıl daha kalacak olan Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, Barcelona'da forma giyen Song'un kaliteli bir oyuncu olduğunu ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray için iyi bir seçim olmayacağını söyledi.

Galatasaray'dan Barcelona'lı futbolcuya veto!

Bursaspor'dan Serdar Aziz'i kadrosuna katan Galatasaray, ön libero transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da, önümüzdeki sezon da teknik direktörlük görevini sürdürmesi beklenen Riekerink, transfer listesindeki Alex Song için görüşünü yönetime bildirdi. Hollandalı teknik adam, Song'un kaliteli bir oyuncu olduğunu ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray için iyi bir seçim olmayacağını söyledi.

Dzemaili transfere döndü

Galatasaray, geçen sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçiren Song'un özellikle son 2 sezonda yaşadığı ciddi sakatlıkları öne sürerek, kapsamlı bir sağlık raporu istemişti. Sarı kırmızılı yetkililer, Song için yaşadıkları endişeyi Riekerink ile de paylaşınca, tecrübeli çalıştırıcı transferi veto etti. Riekerink, başka isimlere yönelmenin daha faydalı olacağını belirtti.

‘Alp Yalman’ı bırakmam’

Geçtiğimiz sezon West Ham United'da kiralık olarak oynayan Song, Premier Lig'de 12 maça çıkmıştı. Bonservisi Barcelona'ya ait Kamerunlu oyuncu için Galatasaraylı yetkililer bazı görüşmeler yapmış ve Song'un menajeri Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktıklarını söylemişti.

Riekerink yarın imzalıyor

Kariyerine Bastia'da başlayan Song, 2005'te Arsenal'e transfer olmuş ve burada 7 yıl forma giymişti. Sonrasında 15 milyon Sterlin bonservis bedeliyle Barcelona'ya giden 29 yaşındaki oyuncu, son iki sezonu ise West Ham United'da kiralık olarak geçirdi. Song'un Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Ntvspor

Galatasaray'ın B planı: Martin Caceres!

Haberin Devamı
YORUM YAZ