MENÜ

Berbatov kapıdan döndü!

Kariyerinde Tottenham, Fulham, Manchester United gibi devlerin formasını terleten 35 yaşındaki Dimitar Berbatov, Adanaspor’dan aldığı teklifi kabul etmişti. Ancak terör saldırısı sonrası gelmekten vazgeçti.

Berbatov kapıdan döndü!

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırı tüm ülkeyi yasa boğarken transfer sürecindeki Süper Lig takımları da bu durumdan fazlasıyla etkilendi.

Birçok yabancı futbolcunun Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiği iddia edildi. İptal olan en flaş transfer haberiyse Adana’dan geldi.

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre PAOK’la sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü Bulgar forvet Dimitar Berbatov, Süper Lig’in yeni ekibi Adanaspor’dan kendisine gelen transfer teklifini kabul etmişti.

Menacerler aracılığıyla yapılan görüşmelerde varılan prensip anlaşmasının ardından, imza için İstanbul’a gelmesi beklenen 35 yaşındaki futbolcu havaalanındaki saldırı sonrası transferden vazgeçti.

Ronei kalmayı seçti

Olayın yaşandığı akşamın sabahında İstanbul’dan Adana’ya giden ve imza atan Brezilyalı orta saha oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues ise olayların ardından büyük panik yaşadı.

Oyuncunun ailesinden ‘geri dön’ mesajı geldiği öğrenilirken, 25 yaşındaki futbolcunun, “Bu olaylar dünyanın her yerinde olabiliyor. Türkiye bunun üstesinden gelebilecek büyük bir ülke” diyerek kalmaya karar verdiği belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ