MENÜ

Eren Derdiyok atağı

Beşiktaş’ın Eren Derdiyok’la anlaşma sağlayamaması üzerine tecrübeli golcü için bir kez daha nabız yoklayan Galatasaray Yönetimi, mali şartlar uygun olursa bu transferi de bitirmeye çalışacak.

Eren Derdiyok atağı

Galatasaray'dan Eren Derdiyok atağı... Üç büyüklerin talip olduğu tecrübeli santrfor konusunda bir süredir beklemede olan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın girişimlerinden sonuçsuz ayrılması üzerine rotayı Kasımpaşa'ya çevirdi.

Yıllık 1.8 milyon Euro alan Eren'e Kara Kartal'ın bu rakamdan daha az bir teklif sunması üzerine devreye giren Galatasaray Yönetimi, mali şartların uygun olması durumunda bu transferi de bitirecek. Eren, Rodallega ve Niasse üçlüsünden en az ikisini kadrosunda görmek isteyen teknik direktör Riekerink, gelişmelerden gayet memnun. Ancak transferlerin mutlaka Danimarka kampına yetiştirilmesini talep eden Hollandalı hoca, "Takviyeler
geç olursa, takıma alışmaları uzun zaman alır. Sezona çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor” dedi.

Başkan kaynak arıyor

Bu arada kulüp başkanı Dursun Özbek’in, Eren’le anlaşma konusunda bir sıkıntı olmayacağını düşündüğü, ancak Kasımpaşa ile bonservis konusunda uzlaşmak adına sıcak para arayışına girdiği de gelen haberler arasında.

Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ