MENÜ

Akif Çağatay Kılıç: Monaco'ya bir takım cevaplar verdik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe ile Monaco arasında yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında, Monaco’ya Türk taraftarlarının alınmayacağının açıklanması yönünde sorulan sorulara yanıt verdi.

Akif Çağatay Kılıç: Monaco'ya bir takım cevaplar verdik

Fenerbahçe ile Monaco arasında yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında, Monaco’ya Türk taraftarlarının alınmayacağının açıklanması yönünde sorulan bir soru üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şu yanıtı verdi:

"Bunları değerlendiriyoruz. Son durumun ne olduğunu gördükten sonra bizim de bir değerlendirmemiz olacak. Monaco yönetiminin bir takım garantiler istediğini duyduk. Bir takım cevaplar verdik. O cevapların içerisinde kendilerine şunu da hatırlattık, Fransa 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası, olağanüstü halin devamı altında gerçekleştirdi. Paris’in sokaklarında ağır silahlı güvenlik
görevlilerinin görev yaptığı bir durumda gerçekleştirildi. Bu tip durumlarda uluslararası camianın her zaman demokrasiye ve hukuka inanan, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekir. Bütün uluslararası camiadaki dostlarımıza bunu hatırlatıyorum. Son alınan ve kesinleşen kararlar doğrultusunda bizim de bazı değerlendirmelerimiz olacaktır."

Haberin Devamı
YORUM YAZ