MENÜ

Van Persie'nin kader günleri

Hollandalı yıldız, ağrıları nedeniyle birçok idmanda takımla çalışmadığı için Monaco maçının kadrosuna alınmadı. RvP’nin rövanş kafilesine dahil edilip edilmeyeceği, bugün ve yarınki antrenmanlarda netlik kazanacak.

Van Persie'nin kader günleri

Vitor Pereira, Monaco karşılaşmasından bir gün önce yapılan basın toplantısında Robin van Persie’yi kadroya almayacağını açıklamıştı.

Hollandalı futbolcu, baldırındaki ağrılar nedeniyle birçok idmanda takımla çalışmadığı için 48 yaşındaki çalıştırıcı böyle bir karar almıştı.

Taraftarlar, 32 yaşındaki golcünün rövanşta görev yapıp yapmayacağını merakla bekliyor. Van Persie’nin Fransa’ya gidecek olan kafilede yer alıp almayacağı bugün ve yarınki antrenmanların ardından netlik kazanacak. Eğer RvP takımla çalışır ve iyi bir performans sergilerse, maç kadrosuna alınacak.

Yine özel çalışma yaparsa, rövanşta da kadro dışı kalacak. Monaco mücadelesinde oynamayı çok isteyen Van Persie, ağrılarının nüksetmemesini umuyor. Tecrübeli forvet, Ülker Stadı’ndaki karşılaşmayı eşi Bouchra El Bali ile birlikte tribünden takip etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ