MENÜ

Fabricio Büyüledi

Sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta yeni transfer Fabricio, performansıyla beğeni topladı. Kampın şimdiden yıldızı olan İspanyol file bekçisi, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından tam not aldı.

Fabricio Büyüledi

Beşiktaş’ta 2016-17 sezonu hazırlıkları sürerken, kaleci Fabricio Ramirez yüzleri güldürdü. Hem antrenmanlar hem de hazırlık maçları genelinde beğeni toplayan İspanyol eldiven, şimdiden camianın gözüne girmeyi başardı.

Son yıllarda yapılan kaleci transferleri nedeniyle camiada ve basında sürekli eleştirilen Beşiktaş Yönetimi, son alınan kaleci Fabricio’nun performansıyla adeta rahatladı. Yönetimin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular da, 28 yaşındaki kaleciye geçer not verdiler.

Beğeni topladı

İlk etapta antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran siyah-beyazlı file bekçisi, hazırlık maçında Hoffenheim karşısında da üst üste yaptığı kurtarışlarla, maçın adamı oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, şu ana kadar gösterdiği performansa göre, Fabricio’yu çok beğendiği bildirildi. Ayrıca futbolcuların da “Yönetim iyi bir kaleci transfer etmiş. Hem refleksleri çok iyi hem de ayaklarını çok iyi kullanıyor. Böyle kaleciler yaptıkları asistlerle adama gol bile attırır. Fabricio da, o ayaklarla bize gol attırır” diye konuştukları öğrenildi.

Eto'o bitti, Antalyaspor ile kriz çıktı

Ayakta alkışlandı

Öte yandan İspanyol kaleci sadece yaptığı kurtarışlarla gündem olmadı. Hoffenheim maçının ilk yarısında Fabricio’nun, kontratağa çıkan Olcay’ın önüne ayağıyla bıraktığı topun yarattığı tehlike, maçı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. 28 yaşındaki eldiven akıllara Oscar Cordoba’yı getirdi. Bu pozisyonun devamında Olcay, yaptığı asistle Kerim’i, kaleci Baumann ile karşı karşıya bırakmıştı.

Korkulan olmadı

İspanyol kaleci Fabricio Ramirez konusunda sakatlık yönünden endişeler taşıyan Beşiktaş’ın korktuğu başına gelmedi. Geçen sezon çapraz bağları koptuğu için Deportivo La Coruna formasıyla uzun süre sahalardan uzak kalan Fabricio, benzer sıkıntıları tekrar etmedi. Beklenenin aksine oldukça hazır ve sağlıklı olan 28 yaşındaki file bekçisi, büyük sevinç yaşattı. (Milliyet)

'Geri dön Mario'

Haberin Devamı
YORUM YAZ