MENÜ

Galatasaray'da kadroya 'yaş' ayarı!

Leiva ve Niasse’yi heyecanla bekleyen Hollandalı hoca; 1990 sonrası doğan Linnes, Serdar ve Bruma’yı yaşı ilerlemiş Sabri, Hakan ve Yasin’in yerine düşünüyor.

Galatasaray'da kadroya 'yaş' ayarı!

Serdar Aziz ve Emrah Başsan'ı kadrosuna katan Galatasaray transferde gaza bastı; orta sahaya Lucas Leiva ve forvete Oumar Niasse takviyelerinde mutlu sona yaklaştı. Yönetim PSV'den gelen resmi teklife rağmen Bruma'yı satmama kararı aldı. Leiva ve Niasse'yi heyecanla bekleyen Riekerink'in kafasındaki ilk 11 ve sistem de şekillenmeye başladı. Geçen sezon 30 yaş ortalaması ile ligin en yaşlı takımı olan G.Saray'ı gençleştirecek Hollandalı hoca, 1991'li Linnes'i 1984'lü Sabri'nin, 1990'lı Serdar Aziz'i 1983'lü Hakan Balta'nın, 1994'lü Bruma'yı 1987'li Yasin'in yerine düşünüyor.

Galatasaray'da kriz sona erdi!

LEİVA, 4-3-3'ÜN ANAHTARI OLACAK

İdeal 11'inde 1990 sonrası doğumlu oyuncu sayısını artırmak isteyen Riekerink, Linnes-Carole-Bruma üçlüsünden hazırlık maçlarında bile vazgeçmiyor. Birinci stoperi Chedjou olan ve Serdar Aziz'i Beşiktaş'la oynanacak Süper Kupa'ya saklayan Riekerink, Selçuk ve Sneijder'in ortasına koyacağı Leiva'yı 4-3-3 sisteminin anahtarı olarak görüyor. Bruma ve Podolski'yi kanatlara koyacak G.Saray'ın hocası, Niasse'yi uçta kullanacak. Umut'u kadro dışı bırakan Riekerink forvete takviye beklerken, Dzemaili'nin durumuna göre orta sahaya bir transfer daha olabilir.

Bursaspor'dan Olcan Adın atağı

Ve Niasse kadro dışı!

Premier Lig'de sezon öncesi hazırlıklarını Almanya'da sürdürecek Everton'da Oumar Niasse kadroya alınmadı. Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada kadro açıklanırken, G.Saray'ın görüştüğü Niasse'ye yer verilmemesi dikkat çekti.

Kaynak: Sabah

Denayer’den mesaj var

Haberin Devamı
YORUM YAZ