MENÜ

Konyaspor Beşiktaş maç özeti (2-2)

Spor Toto Süper Lig' 2. hafta açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele kazanan olmadı. Beşiktaş'ın gollerini Olcay Şahan ve Cenk Tosun atarken Atiker Konyaspor'un gollerini Bosnalı futbolcu Bajic kaydetti.

Konyaspor Beşiktaş maç özeti (2-2)

Süper Lig'in açılış maçında evidne Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek Konya deplasmanına gelen Beşiktaş, sahaya Barcelona'dan transferi Adriano ve yeni transfer Talisca'dan yoksun çıktı.

Beklenenin aksine seyir keyfi yüksek bir mücadeleye sahne olan maçta tam 4 gol atıldı. ev sahibi Atiker Konyaspor'da Bajic, Beşiktaş'ta Quaresma ve Cenk Tosun'un performansı beğenilirken Siyah-Beyazlılar'da kırmızı kart gören Necip uysal ve sol kanatta aksayan Dusko Tosic'in performansları ise Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftası Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı ile başladı. Mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor. Maça konuk ekip Beşiktaş'ın santra vuruşu ile başladı.

Konya golle başladı!

Ev sahibi Konyaspor maça etkili başladı. 7. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı Skubic kafayla ceza sahasına çevirdi ve Riad Bajic'in vuruşu filelerle buluşarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Olcay'ın yanıtı gecikmedi

Golden sonra Beşiktaş ataklarını sıklaştırdı. 14. dakikada Ricardo Quaresma sol kanatta topla buluştu ve ceza sahasına ortaladı. Konyaspor defansında Ali Çamdalı topu uzaklaştıramadı ve arka direkte Olcay Şahan topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Konyaspor Beşiktaş maç özeti (2-2)



Maçın ilk 20 dakikası 1-1 beraberlikle geçilirken rakibine oranla maça tutuk başlayan Beşiktaş, beraberlik golünden sonra baskılı oyununu sahaya yansıtmaya başladı.

Beşiktaş net golü kaçırdı

32. dakikada Beşiktaş, sahasından hızlı çıktı ve Quaresma, Olcay Şahan'a uzak mesafeden harika bir pas attı. Olcay bekletmeden ceza sahası içine girdi ve Cenk Tosun'a pasını verdi. Cenk ile beraber topa hareketlenen Ali Turan'ın müdahalesi mutlak golü önlerken ceza sahası önünde topu önünde bulan Tolgay'ın şutu da savunmada kaldı.

Karşılıklı atakların gerçekleştiği Atiker Konyaspoe Beşiktaş maçının ilk yarısı 1-1 sona erdi. İlk yarının son anlarında Beşiktaşlı futbolcularla Konyasporlu futbolcular arasında Necip'in Bajic'e yapmış olduğu harekten dolayı tartışma çıktı. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İkinci yarı ev sahibi Atiker Konyaspor'un santrası ile başladı. Konyaspor, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başladı. 49. dakikada gelişen Konyaspor atağında ceza sahasına yakın bir yerden Rangelov'un şutu direğin dibinden auta gitti.

Beck'ten asist Cenk'ten gol

53. dakikada Beşiktaş sahasında kısa paslarla atağa çıkmaya başladı. Sağ kanatta Andreas Beck, Cenk'e uzun bir top attı. Savunmanın hatasında Cenk topu düzgün bir şekilde kontrol etti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Cenk temiz bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi.

Bu sefer Konya yakaladı

60'da Konyaspor korner kazandı. Ali Şahiner'in köşe vuruşunda topa Rangelov dokundu. Karambolde meşin yuvarlak arka direğe gitti ve ilk golün sahibi Rijad Bajic topu filelerle buluşturarak skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Oğuzhan özyakup sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Rhodolfo girdi.

Konyaspor net golü kaçırdı!

80. dakikada Atiker Konyaspor çok net bir golü kaçırdı. Beşiktaş savunmasının arasına atılan arapasta Rhodolfo ofsaytı bozdu ve Hora Tolga Zengin ile karşı karşıya kaldı. Tolga'nın yaqnından kaleye doğru yönelen meşin yuvarlağı ofsaytı bozan Rhodolfo çizgiden çıkardı ve mutlak bir golü önledi.

82. dakikada Beşiktaş'ta ilk yarıdan sarı kartı bulunan Necip Uysal ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ