MENÜ

Mario Gomez'e şok! Kadro dışı

Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez, Almanya'nın Dünya Kupası Grup Eleme maçları için açıklanan kadrosunda yer bulamadı.

Mario Gomez'e şok! Kadro dışı

Son dakika... Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez, Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası Grup eleme maçlarının kadrosuna alınmadı.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, EURO 2016 kadrosunda yer verdiği golcü oyuncuya Finlandiya ve Norveç ile oynanacak Dünya Kupası Grup Eleme maçları izin davette bulunmadı. Joachim Löw'ün, yaz transfer döneminde uzun bir süre herhangi bir kulüple idmana çıkmadığı için Gomez'i aday kadroya davet etmediği ifade ediliyor.


Konyaspor Beşiktaş maçı / CANLI GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM


Podolski'nin vedası gecikti

Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski ile birlikte milli takıma veda eden Bastian Schweinsteiger'in ise veda etmesi için kadroya son kez davet edildiği bildirildi. Sakatlığı nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak olan Podolski'nin ise Almanya'nın gruptaki diğer maçlarında veda amacıyla davet alması bekleniyor.

Almanya Milli Takımı'nın kadrosu şu isimlerden oluştu:
Kaleciler
: Manuel Neuer, Bernd Leno, Marc-Andre Ter Stegen
Savunmacılar: Shkodran Mustafi, Jonas Hector, Benedikt Höwedes, Mats Hummels, Emre Can, Jonathan Tah, Niklas Süle, Joshua Kimmich
Orta saha oyuncuları: Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos, Andre Schürrle, Mesut Özil, Julian Draxler, Thomas Müller
Forvet oyuncuları: Julian Weigl, Max Meyer, Mario Götze, Karim Bellarabi, Kevin Volland, Julian Brandt


Beşiktaş bu kuralı unuttu mu?



Beşiktaş taraftarına müjde! 3 maç şifresiz



İşte biten transferler!



Son dakika! Fatih Terim; Arda, Burak ve Selçuk'u kadroya almadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ