MENÜ

Beşiktaş - Dinamo Kiev: 1-1

Ricardo Quaresma'nın 29. dakikadaki harika frikik golüyle öne geçen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda skor üstünlüğünü koruyamadı. Siyah - Beyazlılar, Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynadığı ikinci maçtan da bir puanla ayrıldı.

Beşiktaş - Dinamo Kiev: 1-1

Karşılaşma, Beşiktaşlı taraftarların yoğun tezahüratları ile başladı.

4. dakikada Talisca, şık çalımlarla rakiplerini bir bir geçerek ceza sahası ön çizgisine kadar geldi. Kaleyi deneyen Brezilyalı oyuncunun bu şutu kaleci Rudko'nun ellerinde kaldı.

10. dakikada sol kanattan Caner Erkin ortaladı. Talisca, ceza sahası içerisinde röveşataya kalktı ancak istediği vuruşu yapamadı.

11. dakikada ceza sahası içerisinde yaşanan bir pozisyonda Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi ancak hakem 'devam' dedi. 13. dakikada Talisca, ceza sahası içerisinde kaleyi denedi, savunma araya girerek topu dışarı gönderdi.

Dinamo Kiev'de erken değişiklik

20. dakikada Buyalskiy, Marcelo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Ukraynalı oyuncu sakatlanarak sedyeyle saha kenarına taşındı. Buyalskiy'nin yerine Korzun dahil oldu.

Dinamo Kiev, 25. dakikada etkili geldi. Beşiktaş ceza sahası içerisinde yaşanan karambol ofsayt kararı ile son buldu.

Beşiktaş - Dinamo Kiev: 1-1



Ricardo Quaresma, frikikten avladı

27. dakikada Aboubakar, rakip ceza sahasına süratle giderken savunma tarafından düşürüldü. Beşiktaş, tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına Ricardo Quaresma geçti. Yıldız futbolcu, 29. dakikada ağları havalandırarak müthiş bir gole imza attı.

Aboubakar, 35. dakikada ceza sahası içerisinde gole çok yaklaştı. Kamerunlu futbolcu, savunmayı da geçti ancak açısını kaybetti, top kornere çıktı. Quaresma'nın 37. dakikada ceza sahasının dışından yaptığı trivela vuruşta top auta gitti.

Beşiktaş, ikinci yarıya aynı 11'le başladı.

53. dakikada savunmadan seken topa Talisca, çok sert vurdu. Talisca'nın şutunda top savunmaya çarparak kornere çıktı. 57. dakikada Garmash'ın uzaktan iki şutunda Fabri üst üste iki kurtartış yaptı.

61. dakikada Talisca gole çok yaklaştı! Brezilyalı oyuncunun kafa vuruşunda kaleye doğru giden topu savunma kornere gönderdi.

Top, Beşiktaş ağlarında...

65. dakikada kazanılan serbest vuruş sonrası ortayı iyi takip eden Tsygankov, topu ağlarımıza yolladı.

79. dakikada Morozyuk'un ceza sahası dışından çektiği şutta top az farkla auta gitti.

Fabri'den harika kurtartış!

87. dakikada Yarmelonko, kaleci Fabri ile karşı karşıya kaldı. İspanyol kalecinin hayati müdahalesi, Beşiktaş'ı geriye düşmekten kurtardı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalarak gruptaki ikinci maçından da bir puanla ayrıldı.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Adriano, Quaresma, Aboubakar

Dinamo Kiev: Rudko, Morozyuk, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Gonzalez, Yarmolonko, Moraes.


Haberin Devamı
YORUM YAZ