MENÜ

İtalya basını: Şenol Güneş'in Napoli için çok çalışması gerek

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci karşılaşmasında sahasında Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalması, İtalyan basınında da yankı uyandırdı.

İtalya basını: Şenol Güneş'in Napoli için çok çalışması gerek

La Gazzetta dello Sport, "Ricardo Quaresma yetmedi. Beşiktaş - Dinamo: Napoli lehine berabere kaldı" başlığını kullandı.

Beşiktaş'ın ilk yarıda net bir şekilde rakibinden üstün olduğunu hissettirdiğini yazan gazete, ancak siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in, bir sonraki rakibi Napoli'yi durdurmak için çok çalışması gerektiğini öne sürdü.

Sport Mediaset kanalının internet sitesinde yer alan bir haberde ise, Beşiktaş - Dinamo Kiev beraberliğinin hayal kırıklığı yaratan bir sonuç olduğu, rakibine karşı uzun süre tehlike yaratan Beşiktaş'ın, ateşli taraftarlarının yarattığı atmosferi değerlendiremediği ifade edildi.

Corriere della Sera ise, Napoli'nin Benfica karşısındaki 4-2'lik başarısını ele aldığı haberinde mavi-beyazlıların, bir sonraki rakibi olan Beşiktaş karşısında muhtemelen gruptaki üstü üste üçüncü galibiyetini elde edeceğini belirtti.

Gazete, "Napoli, Maurizio Sarri tarafından çok iyi yönetilen bir takım" övgüsünde de bulundu.

Esma Çakır / Roma (DHA)


Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ