MENÜ

Beşiktaş'ta plan belli: Başkent'te kazanalım, Napoli'ye bakalım

Real Madrid ile birlikte Avrupa’da ve kendi liginde yenilmeyen tek takım olan Beşiktaş, bugün Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Kartal zorlu deplasmanda kazanıp, maç fazlasıyla zirveye çıkmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş takımı şu sözlerle uyarıyor: “Gençlerbirliği çok tehlikeli bir takım. Önce onları yenelim, sonra Napoli’yi düşünelim. Sadece Şampiyonlar Ligi’ne odaklanırsak hata yaparız."

Beşiktaş'ta plan belli: Başkent'te kazanalım, Napoli'ye bakalım

Aynı puandaki Başakşehir’in ardından ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Süper Lig’de perdeyi açıyor.

Siyah-Beyazlılar, saat 20.00’de Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Napoli ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kartal, bu karşılaşma öncesi ligde kazanıp, moral tazelemek amacında. Real Madrid’le birlikte Avrupa’da ve kendi liginde yenilmeyen tek takım olan Beşiktaş, bu unvanı sürdürmekte kararlı.

8 haftada topladığı 20 puanla şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösteren Kartal’da, teknik direktör Şenol Güneş ise takımını bugünkü maça motive etmeye çalışıyor. Son idmanda oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, “Napoli karşılaşmasına çıkmak için sabırsızlandığınızı biliyorum. Ancak önce Gençlerbirliği ile oynayacağız. Şampiyonlar Ligi maçını şimdilik unutun” dedi.

Güneş sözlerine şöyle devam etti:

‘Bize yakışan...’

“Rakibimiz çok tehlikeli ve disiplinli bir takım. Kesinlikle iyi olmak zorundayız. Önce onları yenelim, sonra Napoli’yi düşünelim. Sadece Devler Ligi’ne odaklanırsak büyük hata yaparız ve puan kaybı yaşarız. Beşiktaş’a yakışan, çıktığı her maçı final gibi oynamak ve kazanmaktır.”

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ