MENÜ

Lens & Emenike'ye özel görev

Dick Advocaat, pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynanacak zorlu karşılaşmada da bu ikiliye çok güveniyor.

Lens & Emenike'ye özel görev

Fenerbahçe’de Emenike golleriyle, Lens ise asistleriyle adeta takımı sırtlayan isimler oldular. Dick Advocaat, pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynanacak zorlu karşılaşmada da bu ikiliye çok güveniyor.

Hollandalı teknik adam, Lens ve Emenike’yle özel bir görüşme gerçekleştirerek, Karabük karşısında hücum organizasyonlarının onların üzerinden yapılacağını anlattı. 69 yaşındaki teknik adam, rakibin sağlam bir savunması olduğuna dikkat çekerek, “Sürekli yer değiştirerek oynayıp, dengelerini bozmanızı istiyorum. İkiniz de hızlısınız ve bu özelliğiniz, Karabük karşısında en önemli kozumuz olabilir” dedi.

Şener: Şansımı iyi kullanacağım

Van der Wiel’in sakatlığı Şener Özbayraklı’ya yaradı. Advocaat, milli futbolcuyu ilk 11’de şans vermeye başladı. Formayı bir daha kaptırmak istemeyen Şener, “Artık ben de bu takımın bir parçası olup, yakaladığım 11 şansını iyi kullanmak istiyorum. Sanırım bu konuda oldukça önemli bir yol aldım. Takım olarak iyi bir ivme yakalamak istiyoruz. Yükselişimiz zirveye doğru hızlı adımlarla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ