MENÜ

Leonard Kweuke'nin acı günü

Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke bugün aldığı haberle yıkıldı. Siyahi yıldızın hamile olan eşi Amerika'da trafik kazası geçirdi. Kazada anne karnında sekizinci ayını geçiren ikizler kurtarılamadı. Rizespor tarafından Kweuke'ye ocak ayına kadar izin verildi. ABD vizesi olmayan Kweuke için Spor Bakanlığı devreye girdi.

Leonard Kweuke'nin acı günü

Çaykur Rizespor'u yasa boğan son dakika haberi... Spor Toto Süper Lig'de mücadele Çaykur Rizespor'un formasını giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Leonard Kweuke güne acı bir haber ile başladı. Kweuke'nin 8 aylık olan eşinin doğum için gittiği Amerika'da trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Kamerunlu futbolcunun eşinin kaza nedeniyle komaya girdiği belirlendi. 8 aylık hamile olan Kweuke'nin eşinin kaza nedeniyle ikiz bebeklerini kaybettiği ortaya çıktı. Rizeli futbolcunun eşi daha sonra komadan çıkarak yoğun bakıma alındı.

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç devreye girdi

Bu arada 29 yaşındaki forvet oyuncusu, Amerika vizesi olmadığı için acil Ankara'ya uçtu. Kamerunlu oyuncunun vize işlemlerinin hızlanması için devreye Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç girdi. Vize sorununun kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor.

Acı haberi Hikmet Karaman verdi

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde saat 11.00'de Bursaspor maçı hazırlıkları için toplanan Çaykur Rizespor'da Kweuke'nin eşinin kaza geçirdiği haberini teknik direktör Hikmet Karaman sahada futbolcularla paylaştı. Acı haberi alan futbolcuların moralinin bozulduğu gözlendi.

Leonard Kweukenin acı günü
Karaman ve futbolcular Kweuke'nin evinde

Önce Hikmet Karaman ile futbolcular Orhan ve Ahmet İlhan, ardından da sabah antremanının iptal edilmesi sonrasınıda diğer futbolcular, Kweuke'nin Alipaşa Mahallesi Rüzgar Sokak'taki evine gitti. Hikmet Karaman ile futbolcuların teskin etmeye çalıştığı Kweuke'nin vizesi olmadığı için Amerika'ya gidemediği, eşini tedavisi için Türkiye'ye getirmek istediği ve bu yönde girişimde bulunduğu öğrenildi.

Karaman: Kweuke çok üzgün

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu ve Kweuke'nin eşinin kaza sonrasında ikiz bebeklerini kaybettiğini söyledi. Karaman, "Kweuke Rize'de ciddi bir kaza geçirmişti. Şimdi ikiz bebeklerine hamile olan eşi kaza geçirdi. Kırmızı ışıkta geçen bir araç eşinin aracına çarpmış. Eşi hastanede. Kardeşleri Paris'ten ABD'ye gitti. Biz de eşini Türkiye'ye getirmek için çalışıyoruz. Kweuke çok üzgün, ağlıyor, sinir krizi geçiriyor. İdmanı iptal ettik ve oyuncumuzun yanındayız. Bu olayı atlatmasını bekleyeceğiz. Bir kişinin ikiz bebeklerini kazada kaybetmesi çok üzücü bir olay. Kolay bir durum değil. Bu şansızlıkları inşallah atlatacağız" dedi.


Leonard Kweuke'nin arabası hurdaya döndü!


15 gün önce kaza geçirmişti

Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke 15 gün önce kendi kullandığı otomobille Rize'de trafik kazası geçirmiş, tecrübeli golcü kazadan yara almadan kurtulmuştu.


Kweuke'nin acı dolu Kasım ayı!


Kweuke geçtiğimiz hafta içerisinde Çaykur Rizespor ile 5 yıllık yeni bir kontrat imzalamıştı. Siyahi yıldız hafta sonunda Fenerbahçe ile Rize'de oynanan karşılaşmada da 11'de görev yapmıştı.


Sıcak gelişme... Chapecoense faciasında son durum


Galatasaray'dan geçmiş olsun mesajı

Galatasaray Kulübü, resmi nternet sitesinden Kweuke'ye geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Siteden yapılan açıklama şu şekilde;

Rizespor'un profesyonel futbolcusu Leonard Kweuke'nin eşinin geçirdiği talihsiz kazayı üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kweuke ailesine geçmiş olsun der; Kamerunlu futbolcunun tedavisi devam eden eşinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz.

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe Kulübü, resmi nternet sitesinden Kweuke'ye geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Siteden yapılan açıklama şu şekilde;

Çaykur Rizespor’un oyuncularından Leonard Kweuke’nin hamile olan eşinin, ABD’de geçirdiği trafik kazası sonucu anne karnındaki ikiz bebeklerini kaybettiğini, derin bir üzüntüyle öğrendik. Başta futbolcu Kweuke ve değerli ailesi olmak üzere Çaykur Rizespor camiasına başsağlığı diliyor, Bayan Kweuke'nin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Spor dünyasını sarsan uçak kazaları

Haberin Devamı
YORUM YAZ