MENÜ

Lionel Carole: Umarım Galatasaray'a gelir!

Galatasaray'ın defans oyuncusu Lionel Carole, Gaziantepspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Carole, Jason Denayer'in yeniden Galatasaray'a gelmesini istediğini söyledi.

Lionel Carole: Umarım Galatasaray'a gelir!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile sahasında karşılaşacak. Bu maç öncesinde sarı kırmızılıların Fransız futbolcusu Lionel Carole, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Carole, sözünlerine bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyerek başladı.

Carole sözlerine şöyle devam etti:

Fenerbahçe maçında kötüydüm. Son 2 maçtaki gibi takıma katkı sağladıkça mutlu oluyorum. Biz iyi bir takımız. Linnes de iyi bir performans sergiliyor. Takım içerisinde rekabet olacaktır. Herkes bu sayede hazır olacaktır.

(ÖZET) Galatasaray-Gaziantepspor maç sonucu: 3-1


Galatasaray'da Orhan Atik'le yollar ayrıldı!

Sosyal medyada bizim için ne söylendiğini önemli değil .Önemli olan bizim için sonuç. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak bizim tek hedefimiz.

Transfer işlerime menajerim bakıyor. Menajerim somut değilse bu teklifleri bana iletmiyorum. Ben işime konsantre oluyorum. Burada daha 2 yılım var. Zamana göre göreceğiz. Beni burada tutarlarsa sevineceğim.

Öncelikle biz bir grubuz. Bir grup insanız, farklı milletlerden. Bu farklılık dışında biz iyi anlaşıyoruz. İyi çalışıyoruz. Benim hiçbir takım arkadaşımla problemim yok.

Denayer sezon başında bize gelemediği için ağladım (gülerek). Tabii ki bu bir şaka, ağlamadım. Jason Denayer iyi bir oyuncu. Genç ve takıma güç katabilecek bir oyuncu. Umarım yeniden Galatasaray'a gelir.

Galatasaray'da son dakika gelişmesi



İşte Carole'un olay tweet ile ilgili yorumu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ