MENÜ

Galatasaray'da son gün bombası! Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı

Galatasaray'da son gün bombası gelecek mi? Podolski Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı

Galatasaray'da son gün bombası! Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı

Galatasaraylı taraftarlar son gün transferi yapılacak mı merak ediyor. Podolski ile ilgili gelişmeler artık bugün sonlanacak. Podolski Galatasaray'dan ayrılacak mı yok sa kalacak mı? Galatasaray'da son gün bombası gelecek mi? Podolski Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


PODOLSKI'YE SON MESAJ

Cim Bom’un 31 yaşındaki golcüsü Lukas Podolski, Japon kulübü Vissel Kobe ile transfer görüşmelerine devam ediyor. Yıllık 6 milyon Euro civarında bir teklif alan tecrübeli futbolcuyu şu saatten sonra göndermek istemeyen Sarı-Kırmızılı idareciler ise oyuncuyla son bir konuşma daha yaptı.

Podolski’ye net bir şekilde, “Takımda kalmanı istiyoruz” diyen Sarı-Kırmızılı idareciler kapıyı kapatmış gibi görünse de, risk sürüyor. Poldi’nin gün içinde Uzakdoğu’ya transfer olduğunun açıklanma ihtimali mevcut ve yöneticiler bu seçeneği göz önünde bulunduruyor.

Biten transferler - Ara transfer 2017

Her ihtimale hazır durumda

Yani yönetim, Podolski’nin gidişine de kalışına da kendilerine hazırlamış durumda. Sarı-Kırmızılılar’ın transfer çalışmaları da işte bu ihtimal üzerinden devam ediyor. (Metin Karabaş)

Galatasarayda son gün bombası Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


VARGAS'IN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Eduardo Vargas, Meksika'ya gitti! Transfer döneminde adı sıklıkla Galatasaray ile anılan Şilili forvet, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'dan ayrılıp Meksika Ligi takımı Tigres'e transfer oldu. 27 yaşındaki futbolcu Tigres'te Fransız forvet Andre-Pierre Gignac ile birlikte forvet hattında görev yapacak.

Vargas, transferi ile ilgili ''Gelen teklif çok yüksekti. Çok çalışıp, pozisyonumuzu korumaya çalışacağız. Buraya gelmemdeki beklentim, şampiyon olabilmek. Çok mutluyum, umarım her şey istediğim gibi gider. Meksika Ligi çok çekişmeli bir lig ve Tigres, bu ligdeki en iyi takım. Yaptıkları teklif, son şampiyon olmaları ve taraftarları sayesinde buradayım.'' sözlerini kullandı.

"BRUMA 20 MİLYON EURO EDER"

Galatasaray forması giyen Armindo Bruma’nın transferinde büyük rol oynayan menajer Marco Kırdemir, Portekizli yıldızın geleceği hakkında konuştu.

"Galatasaray'a ciddi para kazandırabilir"

Radyospor’da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Kendisini gösteriyor. Çok da hızlı bir oyun oynuyor. Galatasaray’ın takım arkadaşları Bruma’ya “rüzgarın oğlu” diyorlar. Şunu da unutmayalım bu sezonun inişli çıkışlı olmaması lazım. Standartını korumalı, hep böyle oynamalı. Bruma da daha disiplinli oynamalı ve hem de performansını düşürmemeli. Saha içinde birbirlerini tamamlamalı. Sezon sonunu iyi bitirirse, çok önemli bir transfer sürecine girilebilir. Galatasaray’a da ciddi para kazandırılabilir.”

Galatasarayda son gün bombası Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


"Terim çok büyük bir yıldız olacağına inanmıştı"

Marco Kırdemir, Bruma'nın Sporting'den Galatasaray'a olan transfer sürecini de anlattı: "Bruma transferini ben yaptım. Çok zorlu olmuştu. O zaman kendisini başka takımlar da istedi. Zor bir dönemdi. 5 hafta gibi bir süre Lizbon’da kalmıştım. Fatih Terim çok istiyordu. Terim, nasıl bir performans ortaya koyacağını biliyordu. Kendisini tebrik ederim. Ünal Aysal başkan da güvenmişti. Riskli bir transferdi. 20 yaşında bir futbolcuya böyle astronomik bir parayı ödemek riskti. Tabii ki çok eleştiriler de geldi. Eleştirilere rağmen Aysal, transferi çok istedi. Terim, Bruma’nın çok büyük yıldız olacağını ve Galatasaray’a para kazandıracağını söylemişti. Bruma’nın yıldız olabileceğine inanmayanlar da vardı. Galatasaray, Bruma için 10 milyon Euro ödedi. Ayrıca bonuslar vardı. Yani 10+3 bonus. Bruma, 20 milyonun üstüne satılabilecek bir futbolcu. Performansı inişli-çıkışlı olursa bu paralar istenemez. Ama aynı grafikte giderse, Galatasaray’a önemli bir para kazandırabilir. “

"İngiliz takımlarıyla görüşüyorum"

“Çok eleştiriler aldık. Bruma’nın şu andaki piyasası 15 milyon Euro. Fakat başarılı performansını sürdürürse 20 olabilir. İngiliz takımlarıyla görüşüyorum. Birine de hazırlık yapıp, Galatasaray’a sunacağım. Galatasaray yöneticileriyle bir görüşme yapacağım. Daha sonra teklifleri sunacağım. İnşallah Galatasaray’a yardım edebilir. Daha büyük bir fiyata satabilirsem, yardımcı olmuş olacağım. Galatasaray, bu transferle mali açıdan rahatlamış olacak. Yüksek bir fiyata satılacağına inanıyorum.”

GALATASARAY'DA TRANSFERDE KRİTİK SAATLER

Transferin son günü Galatasaray için oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor... Geçen sezon Burak Yılmaz’ı Şubat ayında Çin’e gönderen Sarı-Kırmızılı yönetim, elde kalan Umut Bulut’la ligi tamamlamak zorunda kalmıştı. Bu kez aynı hataya düşmek istemeyen idareciler, Podolski’nin de Japonya veya Çin’e gitme ihtimalini göz önünde bulundurarak, kadroya bir golcü takviye etmeye hazırlanıyor.

Bu doğrultuda Galatasaray’ın mevcut rotası İngiltere. Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig’den bir oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor. Böylece Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa bile, alternatifi hazır olacak.

Galatasarayda son gün bombası Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


İkisiyle de görüşecekler

Gündemde öne çıkan iki isim var: Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, diğeri de Leicester’den ayrılmaya karar veren Leonardo Ulloa. Sarı-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i sezon sonuna kadar kiralayıp ciddi bir maliyet yüklenmeden kadroyu genişletme çabasında. Ancak Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu kez de Arjantinli golcü Ulloa için girişimler hızlanacak. Transferin son gününde yapılacak bu girişimlerin ardından, Poldi’nin ayrılma ihtimali daha da güçlenecek.


1 milyon Euro bütçe var

Yönetim açısından tek sıkıntı, takım maliyetini 65 milyon Euro’da tutma zorunluluğu. Bonservis ve kira bedelleri bu rakama dahil değil. Ancak maaş bütçesinde sadece 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı geçen oyuncuların kulüpleriyle yoğun pazarlık yapmak zorunda bırakıyor. Sarı-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının kalan bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını talep ediyor.

Galatasarayda son gün bombası Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


AYEW GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Galatasaray'ın Alman yıldız Lukas Podolski'nin yerine Ayew'i transfer ederek kendini garantiye almak istediği ve Ganalı golcü ile 2 milyon 750 bin euro karşılığında anlaştığı belirtildi.

Sıcak para sorunu yaşayan Galatasaray, Ayew için Aston Villa kulübüne ise 1.5 sezonluk kiralama ve sonrasında 6.5 milyon euro satın alma opsiyonluk bir teklif sundu.

Galatasaray kiralama bedeli olarak da 1.5 milyon euro teklif etti. Ancak İngiliz ekibinin Jordan Ayew'i kiralamayıp, 8.5 milyon euro teklif eden Swansea başta İngiliz ekiplerinden gelen bonservis bedelli teklifleri değerlendireceğini bildirmesi üzerine transfer yattı. (BİPSpor)

Galatasarayda son gün bombası Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı



MUSLERA'DA GERİ ADIM ATILMAYACAK

Adı Chelsea ile transfer dedikodularına karışan Muslera konusunda, Galatasaray Yönetimi kesinlikle taviz vermeyi düşünmüyor.

31 yaşındaki Uruguaylı file bekçisiyle daha uzun yıllar yola devam etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, astronomik bir teklif gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya bile sıcak bakmıyor.

Her fırsatta hayalinin Premier Lig olduğunu söyleyen Muslera’nın, yedek kaleci olarak transfer edilme düşüncesine de karşı çıktığı, gelen haberler arasında.

Chelsea’nin, yedek kaleci Begovic yerine Muslera’yı kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü.


GALATASARAY'DA GELENLER

1- Garry Rodrigues
2- Ahmet Çalık

GALATASARAY GİDENLER

1- Salih Dursun
2- Emrah Başsan
3- Ontivero
4- Sigthorsson
5- Hamit Altıntop
6- Jem Karacan
7- Umut Gündoğan

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ İSİMLER

1- Michael Olunga (Forvet)
2- Maicon Pereira (Stoper)
3- Vitor Hugo (Stoper)
4- Vincent Janssen (Forvet)

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberin Devamı
YORUM YAZ