MENÜ

Kartal transferi açıklayacak! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 31 Ocak Salı

Atiker Konyaspor'u 5-1 mağlup eden Beşiktaş'ta transfer döneminde neler yaşanacak? Demba Ba'nın bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. İşte Beşiktaş'ın son gün transfer haberleri...

Kartal transferi açıklayacak! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 31 Ocak Salı

Beşiktaş son dakika transfer haberleri ile ilgili tüm detaylar burada. Türkiye'de transfer dönemi bugün itibari ile bitiyor. Peki Beşiktaş son gün kadrosuna yeni bir isim katacak mı? Demba Ba'nın bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. İşte Beşiktaş'ın son gün transfer haberleri...

DEMBA BA BUGÜN AÇIKLANACAK

Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmişti. Yıldız futbolcu dünkü Atiker Konyaspor maçını tribünden izlemişti. Siyah-beyazlı takımın transferin son gününde yıldız golcüyü KAP'a bildirmesi bekleniyor. Ayrıca Beşiktaş bugün yeni transferlerine imza töreni düzenleyecek.


ÇEBİ'DEN DEMBA BA AÇIKLAMASI

Beşiktaş
Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının, ilk bölüme oranla daha zor geçeceğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Atiker Konyaspor’u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çebi, tüm takımların devre arasında iyi hazırlandığını belirterek, "Hem teknik anlamda hem transferler anlamında ligdeki tüm takımların hazırlık dönemini çok iyi geçirdiğini düşünüyorum. İkinci devre çok daha heyecanlı geçecektir. İlk devredeki kadar rahat bir ortam beklemiyorum." diye konuştu.

"Demba Ba misafirimiz"

Ahmet Nur Çebi, transferi için görüşmelere başladıklarını duyurdukları Senegalli futbolcu Demba Ba konusunda net konuşmaktan kaçındı.

Çebi, Demba Ba ile ilgili bir soru üzerine, "Demba Ba şu anda bizim misafirimiz. Bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Yapılan bildirim bir şey ifade ediyor ama sonuçlanması önemli." şeklinde görüş belirtti.

Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı taraftarların, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için yaptığı tezahüratlarla ilgili bir soruya ise "Ben bir şey duymadım." cevabını verdi.

ADEBAYOR İMZAYI ATTI

Ara transfer döneminde Beşiktaş'la da adı anılan Togolu yıldız forvet Emmanuel Adebayor, lig 2'ncisi Medipol Başakşehir'le 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de kulüpler ve futbolcular arasındaki temaslar hızlandı.

Ocak ayında birçok kez Beşiktaş'la adı anılan, daha sonra ise Siyah Beyazlılar'ın Demba Ba'ya yönelmesiyle transferinden vazgeçtikleri Emmanuel Adebayor, Medipol Başakşehir'le 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını attı.

Sezon başı Crystal Palace ile yollarını ayıran Adebayor, serbest kalmış ancak kendisine takım bulamamıştı.

Kartal transferi açıklayacak Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 31 Ocak Salı



MEHMET EKİCİ BEŞİKTAŞ'A NEDEN GELMEDİ?


Transfer döneminin büyük balığı Mehmet Ekici, Fenerbahçe’ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış ve bir süredir takımdan ayrı çalışmaya başlamıştı. Kendisini isteyen Beşiktaş’ı reddeden 27 yaşındaki orta saha, Siyah-Beyazlı kurmaylarla son bir görüşme dahi yapmadı.

Beşiktaş heyeti, cumartesi günü öğleden sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelirken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ekici’yi de toplantıya çağırdı. Başkan Usta, “Gel bir merhaba de” ifadelerini kullanırken, Mehmet “Ben onlara söyleyeceğimi, beni Tolga ağabey (Tolga Zengin) aradığında ilettim” yanıtını verdi.

Bunun üzerine Usta’nın “Bak buraya kadar gelmişler. Görüşmemen ayıp olmaz mı?” diyerek ikna etmeye çalıştığı Ekici, “Ben onlara net yanıtını verdim. Aynı şeyleri tekrar söylersem ayıp olmaz mı?” diyerek Kartal’a kapıları tamamen kapattı.

“Sezon sonuna kadar Trabzon’a geri kiralama” söylentisi nedeniyle Beşiktaş’ın teklifini samimi bulmayan Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gitmekten vazgeçmedi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ekici’den kar etmek isteyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile el sıkışıp bu transfer karşılığında Olcay Şahan’ın bonservisini 200 bin Euro gibi düşük bir rakama aldı.

Sözleşmeye de “Ara transferde Beşiktaş’tan başka takıma giderse tazminat ödenir” maddesi koyuldu. Ancak Siyah-Beyazlı takımda oynamayı kabul etmeyen Mehmet Ekici, Fenerbahçe’de forma giymekte ısrar edince iş çıkmaza girdi. Sarı-Lacivertliler, futbolcu için teklifini sunsa da tazminat nedeniyle bir sonuç alınamadı. Gelinen son noktada Fenerbahçe’yi istemesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin geri adım atmaması nedeniyle Beşiktaşlı yetkililer karar değiştirdi.

Kendilerini istemeyen Ekici’den vazgeçtiği öğrenilen Siyah-Beyazlılar’ın bu defteri kapattığı öğrenildi. Ancak Beşiktaş yönetimi, 31 Ocak’a kadar süren opsiyon hakkından vazgeçmeyecek, bu nedenle de Ekici gelecek sezon Fenerbahçe’ye gidecek.


BEŞİKTAŞ'TA GELENLER

1- Matej Mitrovic
2- Ryan Babel
3- Ersan Adem Gülüm
4- Demba Ba

BEŞİKTAŞ'TA GİDENLER

1- Olcay Şahan (Trabzonspor)
2- Kerim Frei (Birmingham)

AYRILMASI GÜNDEMDE OLANLAR

1- Ömer Şişmanoğlu
2- Veli Kavlak
3- Rhodolfo

BEŞİKTAŞ'A GELMESİ GÜNDEMDE OLANLAR

1- Jackson Martinez (Forvet)
2- Eduard Sobol (Sol bek)
3- Eder (Forvet)
4- Mehmet Ekici

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ