MENÜ

Beşiktaş'ın kalesinde 'Ole' çekti!

Yıllardır kalesinde istikrar sorunu yaşayan Beşiktaş, aradığı eldiveni bulmuş görünüyor. İspanyol kaleci Fabricio, ilk devre performansıyla Tolga Zengin’den daha başarılı oldu. Tolga, maç başı 1.06 gol yerken Fabricio’nun oranı ise 0.66...

Beşiktaş'ın kalesinde 'Ole' çekti!

Beşiktaş, uzun yıllardır kalede yaşadığı istikrarsızlığı, ligin ilk 17 haftalık periyodu göz önüne alındığında, Fabricio ile aşmış görünüyor. İspanyol eldiven, geçen sezonun ilk devresine göre kıyaslandığında Tolga Zengin’den çok daha başarılı bir performans ortaya koydu. Tolga Zengin, geçen sezon ligin ilk yarısında 16 maçta forma giydi ve kalesinde de 17 gol gördü. Yani maç başı 1.06 gol yedi. Buna karşın Fabricio ise, bu sezon 15 lig maçında sahaya çıktı ve yalnızca 10 gole engel olamadı. Buna karşın İspanyol kalecinin maç başı yediği gol 0.66 olarak gerçekleşti.

Mehmet Ekici gerçekleri! Fikret Orman...


Beşiktaşın kalesinde Ole çekti



LİGDEKİ RAKİBİ VOLKAN BABACAN

Beşiktaş geçen sezonun ilk 17 maçında kalesinde 18 gol görürken bu sezon rakiplerin sadece 13 golüne geçit verdi ve lider Medipol Başakşehir’den sonra da en az gol yiyen ikinci takım oldu. Bu anlamda Fabricio da maç başına düşen gol oranında Volkan Babacan’ın arkasından ikinci sırada yer aldı. A Milli Takım’ın da 1 numarası olan Babacan, 17 maçta 11 gol yiyerek, 0.64 ortalamasını tutturdu.

Diğer yandan Beşiktaş’ın 29 yaşındaki kalecisi, Volkan Demirel, Fernando Muslera ve Serkan Kırıntılı gibi ligin tecrübeli eldivenlerinden daha başarılı bir performans ortaya koymayı başardı.

Kaynak: Hürriyet

Beşiktaşın kalesinde Ole çekti



Talisca' 2018 sonuna kadar Beşiktaş'ta

Haberin Devamı
YORUM YAZ