MENÜ

Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2017'nin en renkli isimlerinden biri olan Elif Şadoğlu gösterdiği performans ile gönüllüler takımının favorilerinin birinden olduğu göstermişti. Elif Şadoğlu Survivor'da dikkat çeken yarışmacıların başında geliyordu. Peki Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte bu soruların cevabı ve tüm detaylar haberimizde...

Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor'da elenen isimlerden biri de Elif Şadoğlu oldu. Elif Şadoğlu gösterdiği performans ile gönüllüler takımının favorilerinin birinden olduğu gösterdi. Elif Şadoğlu geride kalan süreçte dikkat çeken yarışmacıların başında geliyor. Peki Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte bu soruların cevabı ve tüm detaylar haberimizde...

Survivor Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu sıradışı fiziği ve Kim Kardashian'ı anımsatan poposuyla dikkat çekiyor. Peki kimdir Elif Şadoğlu, asıl mesleği ne, sevgilisi var mı, instagram hesabındaki görüntülerde neler var?

Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?

Elif Şadoğlu'nun önce instagram paylaşımları ile başlayalım. Özel hayatına dair ser verip sır vermeyen Elif Şadoğlu, sevgilisi ya da ailesinden tek bir kare bile paylaşımda bulunmamış. Instagram hesabını tamamen kendine ayıran Elif Şadoğlu iş arkadaşları ya da sıradan kız arkadaşlarını dahi göstermiyor. Elif Şadoğlu'nun özel hayatı merak konusu olurken, vücudunun değişik açılardan çekilmiş bir çok görüntüsü bulunuyor. Özel bir spor merkezinde fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, İstanbul'da yaşıyor.

Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli

Elif Şadoğlu Fitness şampiyonu...


2017 Survivor kadrosunda kimler var?

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli


Survivor’a katılacağını İnstagram hesabından duyuran Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Haberin Devamı
YORUM YAZ