MENÜ

S Sport nasıl izlenir? (Digitürk-Dsmart hangi kanal) Premier League hangi kanalda?

S Sport nasıl izlenir? S Sport tv Digitürk hangi kanal? D Smart hangi kanal? Premier League hangi kanalda? Hangi ligleri canlı yayınlıyor? İşte bu soruların hepsinin cevabı haberimizde.

S Sport nasıl izlenir? (Digitürk-Dsmart hangi kanal) Premier League hangi kanalda?

Sadettin Saran'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Saran Holding yeni spor kanalını S Sport TV kanalı açılıyor. Yeni açılacak spor kanalı ile ilgili bir çok soru cevabını arıyor. Peki S Sport tv nasıl izlenir? S Sporttv Digitürk hangi kanal? D Smart hangi kanal? Hangi ligleri canlı yayınlıyor? İşte bu soruların hepsinin cevabı haberimizde.

Spor ve eğlence medyasındaki içerik pazarlama alanında dünyanın ilk 5 firması arasında bulunan Saran Medya’nın yeni spor kanalı S Sport, 3 Şubat'ta Digiturk, D-Smart ve Turkcell TV+'tan yayına başlayacak.

Digiturk 87, Dsmart 78 ve Turkcell Tv+ 77. kanaldan yayın yapacak olan S Sport, HD olarak 7/24 spor kanalı olarak izleyicilere ulaşacak.

“Premium” içerikleriyle sporseverlerin vazgeçilmezi olacak. İngiltere Premier Ligi, Çin Futbol Süper Ligi, Formula 1 ve NBA başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlayacak olan S Sport; Turkcell TV+, Digiturk ve D-Smart platformları üzerinden izleyenlerle buluşacak. S Sport, ayrıca BARCA TV, BAYERN TV ve AJAX TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekrana taşıyacak.

S Sport hangi ligler yayınlanacak?


İngiltere Premier Ligi Maçları
İngiltere Premier Ligi Maç Özetleri ve Özel Programları
Milli Takımlar Hazırlık Maçları
CSL - Çin Futbol Süper Ligi
BARCA TV Kulüp Kanalı
AJAX TV Kulüp Kanalı
BAYERN TV Kulüp Kanalı
NBA’den Canlı Maçlar
Formula 1
FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları
WTA Tenis Turnuvaları
ATP 500 ve ATP 250 Tenis Turnuvaları
Boks ve Diğer Dövüş Geceleri
World Super Bike (WSBK)
ESPN Winter & Summer X Games
FIS Ski, Snowboard Programları
PGS Tour Golf Turnuvası
World`s Strongest Man
Pro Bull Riders
Monster Jam
Sumo Müsabakaları
Spor İçerikli Belgeseller

S Sport uyduda var mı?

S Sport öncelikle Turkcell TV+, Digiturk ve D-Smart platformlarında yer alacak. Kanalın Türksat uydusundan yayına sunulma gibi bir durumu ise şu an için söz konusu değil.


NBA ve İngiltere Premier Lig’e özel programlar

Sporseverler S Sport ekranlarında İngiltere Premier Lig ve NBA gibi dünyaca ünlü spor organizasyonlarının özel programlarını izleme keyfini de yaşayacak.

Premier Lig World Show, Premier Lig Preview, Premier Analiz, Premier Lig Nedbusters, NBA Action, NBA Inside Stuff ve NBA Günlüğü gibi dünya genelinde sporseverlerin beğeniyle takip ettikleri programlar, S Sport ekranlarında olacak.

League of Legends karşılaşmaları S Sport’ta

Spor yayıncılığına farklı bir vizyon getiren S Sport, son dönemin en önemli trendlerinden e-spor karşılaşmalarını da yayınlayacak. E-spor ekosisteminin en çok sevilen oyunu League of Legends’da (LoL) canlı maç yayınlarının yanı sıra haftanın karşılaşmaları her gün S Sport ekranlarında olacak.

İngiltere Premier Lig, NBA, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve League of Legends karşılaşmalarıyla birlikte Formula 1 Grand Prix’leri, Rugby karşılaşmaları, FIS Snowboard, FIS Alpine, FIS Freestyle, Sumo Güreşi müsabakaları, Monster Jam gösterileri, Barcelona’nın kulüp kanalı BARCA TV yayınları, Ajax’ın kulüp kanalı AJAX TV yayınları, Pro Bull Riders gösterileri, dünyaca ünlü televizyon kanalı ESPN’in Allen Iverson ve Muhammed Ali gibi spor tarihini değiştiren isimlerle ilgili özel filmleri ve UFC Dövüş Gecesi maçları da S Sport’un heyecanla takip edilecek içerikleri arasında yer alacak.

Milli oyuncumuz Burak Yılmaz’ın mücadele ettiği Çin Futbol Ligi’nden canlı maç yayınları da S Sport ekranlarında olacak.

Ayrıca yayın dönemi içerisinde FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları, WTA Tenis Turnuvaları, ATP 500 Tenis Turnuvaları, World Super Bike (WSBK), SPN Winter & Summer X Games, PGS Tour Golf Turnuvası ve World`s Strongest Man yarışmaları da S Sport’ta sporseverlerle buluşacak.

Sporseverler, S Sport’u Digiturk’te Spor Extra paketi, D-Smart’ta Spor paketi, Turkcell TV +’ta da Aile paketi kapsamında izleyebilecekler.

Türkiye’nin Premier Spor Kanalı S Sport, dünyaca ünlü spor organizasyonlarını izleyicilere sunmaya ve spor sevgisini daha geniş kitlelere ulaştırmaya yayın hayatı boyunca devam edecek.

Saran: “Spor yayıncılığı sektörünün S Sport kanalına ihtiyacı var”

Bir televizyon kanalı kurarak sporseverlere içerik sunma fikrinin, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nı Youtube üzerinden 6 farklı kanalda HD olarak canlı yayınlamalarının ardından doğduğunu söyleyen Saran Holding yönetim kurulu başkanı Sadettin Saran, yeni kanal projeleriyle ilgili de şu bilgileri verdi:

“Spor yayıncılığı sektörüne ilk girdiğimiz dönemde bir spor televizyonu kurma hayalimiz vardı fakat sonrasında farklı bir şekilde yolumuza devam ettik. Ancak Olimpiyatların yayın haklarıyla ilgili yaşanılan gelişmeler, bu yönde karar almamızı sağladı.

Premium içerikli bir spor kanalı açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu gelişmeyi ilk defa burada, Kristal Elma Festivali 2016’da duyuruyoruz. Uzun yıllardır edindiğimiz deneyimleri, piyasa şartları da oluştuğu için Türkiye’de de bir kanal açarak taçlandırmak istiyoruz.

İngiltere Premier Ligi, Formula 1, NBA, Wimbledon Tenis Turnuvası, Moto GP ve NCAA başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonları S Sport’ta yer alacak. Tam anlamıyla bir Premium spor içeriğinden bahsediyoruz. Çünkü Türkiye’de ve dünyada spor yayıncılığı bambaşka bir yöne doğru gidiyor. Eskiden “cash is king” denirdi. Şimdilerde ise “content is king” deniyor. Biz de izleyicilerimize bu vizyon çerçevesinde içerik sunacağız.

İlk olarak Turkcell TV+Plus’ta yayına başlayacak olan S Sport, Digiturk ve D-Smart platformlarında da yer alacak. Kanalımız, bu platformlarla rekabet etmeyecek, onların içerik sağlayıcısı olacak. Bu platformlar üzerinden kanalımıza üye olan tüm sporseverler, en önemli organizasyonları tek kanaldan takip edebilecekler.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ