MENÜ

Termalspor salladı, yıkamadı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne ambargo koyan ve son 8 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Beşiktaş Mogaz, Aziziye Belediyesi Termalspor karşısında adeta öldü öldü dirildi. Güçlü rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan Termalspor, zaman zaman öne geçtiği karşılaşmayı 31-29 kaybetti.

Termalspor salladı, yıkamadı

Ilıca Aziziye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle iyi başlayan Termalspor lidere karşı oldukça üstün bir oyun ortaya koydu.

Maç öncesi dostluk mesajlarının verildiği karşılaşmada, Termalspor teknik heyeti ve oyuncular Beşiktaş Mogaz oyuncularına EYOF 2017 maskotlarından hediye etti. Karşılaşmayı, Termalspor Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Termalspor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir taraftar topluluğuyla birlikte izledi.

16 haftası geride kalan ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş Mogaz’ı ağırlayan Termalspor, zaman zaman öne geçtiği karşılaşmayı iki farkla kaybetti. Lider Beşiktaş Mogaz’a bu sezon sadece iki farkla yenilen tek takım olan Termalspor, gelecekle ilgili olumlu sinyaller verdi. Doğu Anadolu Bölgesi’nin süper liglerdeki tek temsilcisi olan Termalspor, Beşiktaş Mogaz’a yenilmesine rağmen 22 puanla ligde üçüncü sıradaki yerini korudu.

Termalspor Baş Antrenörü Berkan Otman, Beşiktaş Mogaz maçının zorlu geçeceğini bildiklerini, bu yüzden ekstra bir motivasyonla hazırlandıklarını ifade ederek, "Sonuçta ligin ve kupanın son sekiz yılına damga vurmuş ve bu sezon mağlubiyet yüzü görmemiş bir ekiple karşılaştık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Rakibimize bu sezon ilk mağlubiyetlerini tattırmak için çok uğraştık, fakat olmadı. Ligde ve kupada yolumuza devam ediyoruz. İnşallah ligi en iyi yerde bitirmek ve Erzurum’u Avrupa’da temsil etmek adına çalışmalara devam edeceğiz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Maç boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Termalspor haftasonu Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ