MENÜ

Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!

Riekerink'le yollarını ayıracak Galatasaray'da takımın başına geçecek isim belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Karabükspor'un Hırvat teknik direktörü Igor Tudor ile anlaşma sağladı. Taraflar 1.5 yıllık kontrat üzerinde uzlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink devri sona erdi. Zirvedeki tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada TT Arena'da kötü bir oyunla Kayserispor'a mağlup olan ve taraftarının "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla stadı terk eden Sarı Kırmızılılar'da fatura Riekerink'e kesildi ve Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması kararı alındı.

Riekerink'in yerine gelecek kişi konusunda yönetimde birçok senaryo masaya yatırıldı. Son karar olarak Karabükspor'la başarılı bir sezon geçiren Igor Tudor'da karar kılındı.

Kaderin cilvesi: Sabri Sarıoğlu ve Igor Tudor

Yönetim, eşinin doğum yapması nedeniyle ülkesinde olan Tudor'un menajeriyle Türk Telekom Arena'da bir araya gelirken, uzun süredir ortalıkta olmayan Alp Yalman da toplantıda yer aldı. Taraflar beklenenden çok daha kısa süren görüşme sonunda 1.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Igor Tudor'un akşam saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor.

Galatasaray, Igor Tudor'un kontratında yer alan 150 bin Euro'luk çıkış maddesini Kardemir Karabükspor'a ödeyerek, Hırvat teknik adamı takımın başına getirecek. Sarı-Kırmızılı taraftarlar resmi açıklamanın detaylarını merakla bekliyor.

Tudor'un, hafta sonunda Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak mücadelede takımın başında yer alıp almayacağı henüz netleşmedi.

Metin Karabaş

Feridun Tankut: Ortada ahlaksız bir olay var!


Igor Tudor: Şampiyon Beşiktaş olacak


Jan Olde Riekerink'ten son dakika açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ