MENÜ

Quaresma: Zafer bizim olacak

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın derbi galibiyetine olan inancı tam... 33 yaşındaki futbolcu, “Taraftarımıza bu sezonun ilk derbi galibiyetini yaşatmak istiyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

Quaresma: Zafer bizim olacak

Hem ligde hem de Avrupa’da yoluna başarılı bir şekilde devam eden Siyah-Beyazlılar’ın yıldız ismi Ricardo Quaresma, Galatasaray’la oynayacakları dev derbi öncesindeki düşüncelerini FANATİK’le paylaştı.

TT Arena’da yarın oynanacak mücadelede ilk 11’de sahaya çıkacak olan 33 yaşındaki futbolcu, Aslantepe’den 3 puanla döneceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi. Q7, “Süper Lig’in ilk yarısındaki maçta rakibimizle Vodafone Arena’da berabere kalmıştık. Bu kez her şey bambaşka olacak. Kazanmak için sahaya çıkıp kalitemizi ortaya koyacağız. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Zafer bizim olacak” ifadelerini kullandı.


(ÖZET) Galatasaray - Beşiktaş maç sonucu: 0-1

‘Ligin zirvesindeyiz ama...’

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışının devam ettiğini belirten Quaresma, “Ligin zirvesindeyiz. Ama henüz bitmiş bir şey yok. Galatasaray da yarışın içinde bulunmaya devam ediyor. Oldukça kaliteli isimlere sahipler. Ama biz her maçta yaptığımız gibi sadece kendi oyunumuza bakacağız. Taraftarımıza bu sezonun ilk derbi galibiyetini yaşatmak istiyoruz” diye konuştu. Beşiktaş formasıyla bu sezon 31 mücadelede görev yapan Q7, takımına 5 gol ve 12 asistlik katkı sağlayarak yakalanan başarının mimarları arasında yer almıştı. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ