MENÜ

Derbinin kaderi onların elinde: Muslera & Fabri

Bir yanda Muslera, diğer tarafta Fabri. Galatasaray-Beşiktaş maçının sonucunu derbinin golcülerinin yanı sıra onların yapacağı kurtarışlar belirleyecek. En büyük iş, hiç şüphesiz ki iki kaleciye düşecek.

Derbinin kaderi onların elinde: Muslera & Fabri

Arena’daki dev derbi öncesi nefesler tutulurken, bu maçın sonucu şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiriyor. Bugünkü kapışmada her iki takımın kalecisi de kilit rol oynuyor. Geldiği günden bu yana Galatasaray taraftarının sevgilisi olan ve performansıyla pek çok kişi tarafından ligin en iyi file bekçisi olarak gösterilen Fernando Muslera, bu sezon 21 maçın hepsinde oynadı.

Kalesinde 21 gol gördü. Beşiktaş’ın kalecisi Fabri ise daha başarılı bir istatistiğe sahip. Ligde sadece 2 karşılaşmayı kaçıran ve 19 maçta sahada olan Fabri, 15 kez rakip oyunculara geçit verdi. Her iki takımın forvetlerinin yanı sıra, Muslera ve Fabri’nin yapacağı kurtarışlar derbinin kaderini belirleyecek.

İkisi de çok formda

Devre arası kampında serçe parmağı çatlayan Muslera’nın bu maç öncesi herhangi bir sıkıntısı yok. Beşiktaş teknik heyeti ise Fabri’yi derbide özellikle geri paslarda riske girmemesi konusunda uyardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ