MENÜ

Moussa Sow kafaları karıştırdı

Fenerbahçe taraftarının sevdiği isimlerin başında gelen Moussa Sow, Gaziantepspor maçı sonrası sosyal medyadan taraftarlara verdiği cevaplarla kafalarda soru işareti bıraktı.

Moussa Sow kafaları karıştırdı

Sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak geri dönen ve röveşata golleriyle taraftarın sevdiği isimlerden biri haline gelen Moussa Sow, Gaziantepspor maçından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kafalarda soru işareti bıraktı.

Takımın kötü gidişatına eklenen Gaziantep beraberliği Sarı Lacivertli camiada büyük bir tepki yaratırken, Senegalli golcü futbolcu kendisine ait Twitter hesabından taraftarların yoğun eleştirisine maruz kaldı.

İsmail Köybaşı, Gaziantepspor maçında taraftarın tepkisini çekti

Kendisine atılan "Evine git, lütfen." mesaja Sow, "Tamam ben şimdi gidiyorum." diye yanıt verince taraftarlar da büyük şok yaşadı. Buna benzer bir kaç mesaja daha bu şekilde cevap veren tecrübeli futbolcunun sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Sosyal medya üzerinden bir Beşiktaş taraftarının da "Haydi bize gel" mesajını beğenen Sow'un tepkiler sonrası böyle bir tavır takındığı ve gelen olumlu veya olumsuz yazıları hem beğenip hem de cevap verdiği gözlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ