MENÜ

Şenol Güneş: Bize kazanmak yakışır

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı, tüm planını Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönmek üzerine yaptı. Dev maç öncesinde oyuncularına özgüven aşılayan Güneş, “Ligin üzerindeki etkimizi sürdürmemiz için kazanmalıyız” dedi

Şenol Güneş: Bize kazanmak yakışır

Beşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, bu akşam oynayacakları derbi öncesinde oyuncularına özgüven aşıladı. TT Arena'ya kazanmak için gideceklerini belirten Güneş, 90 dakika boyunca rakiplerine karşın baskın olan taraf olmaları gerektiğini belirtti.

'Lideriz bize kazanmak yakışır'

Tecrübeli çalıştırıcı, 'Lig yarışında önde gidiyoruz ancak Başakşehir’le olan puan farkının Osmanlı maçı sonrası 1 puana indiğini unutmamalıyız. Yani hala yarış bütün hızıyla devam ediyor. Rakiplerimizle olan puan farkını sürdürmek için derbiden galip ayrılmamız gerekiyor. Biz lideriz bize kazanmak yakışır. Bu karşılaşmayı kazanırsak ligin üzerindeki etkimizi sürdürür ek olarak şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerimizden Galatasaray’ı yarışın dışına iteriz” ifadelerini kullandı.

500. maç heyecanı

Türkiye’de bu zamana kadar 6 takımı çalıştıran Şenol Güneş, bu akşam teknik adamlık kariyerindeki 500. maçına çıkacak. Bu zamana kadar çalıştırdığı; Trabzonspor, Boluspor, Bursaspor, Antalyaspor, Sakaryaspor ve Beşiktaş’ta 499 karşılaşmaya çıkıp; 262 galibiyet, 120 beraberlik ve 117 yenilgi alan Güneş, 500. maçını zaferle tamamlamayı planlıyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ