MENÜ

Bülent Uygun: Yenilginin sorumlusu benim

Bursaspor maçının ardından açıklama yapan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun sorumlunun kendisi olduğunu söyledi.

Bülent Uygun: Yenilginin sorumlusu benim

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, Bursaspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

'Gaziantep düşmeyecek'

Uygun, "Kazanmak için geldik. Bizim açımızdan önemli maçtı. Üç puan alıp ileriye umutla bakmak, kümede kalma savaşında kentin kenetlenmesini sağlayacaktı. Hak etmediğimiz yenilgi aldık. Görmesi gereken görmedi. Hata bizimdir. Yenilginin sorumlusu benim. Lig maratonu uzun.Ben buraya inanarak geldim. Gaziantepspor düşmeyecek. Kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Mutlu Topçu: Son anda güldük

Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Topçu, "Farklı bir haftayı geride bıraktık. Kasımpaşa maçından sonra yaşananlar futbolcular üzerinde psikolojik baskı oluşturdu. Bunu antrenmanlarda da hissettik. Takım olarak 7 haftadır kazanamıyorduk. Galip gelmek istediğimiz maçlardan birini oynadık. Yenik duruma düştük 2 dakikada sonra beraberlik oyun iki tarafa gitti. Son anda gülen biz olduk. Bu galibiyet takıma özgüven, mücadele edebilme, iyi şeyler adına önemliydi. Sonuçta 3 puan aldık. Gaziantepspor’a bundan sonrakı maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mutlu Topçu, "İki tarafta penaltıları atamadılar. Harun antrenmanlarda iyi çalışıyor. Penaltı kurtarmak gerçekten çok zordur. Ancak kurtarılan penaltı sonrası yediğimiz gole bakmak lazım. Futbolcularıma çıkın oynayın mücadele edin tepkiler bana gelsin dedim. Stancu Kasımpaşa maçında kaburgasına darbe almış 2 gün öncesine kadar sorun yoktu. Antrenmanda nüksetti. Ağrı devam etti deyince bugün risk edemedik" derken, Futbol Şube Sorumlusu’nun Batalla ile yaptığı açıklama ile ilgili soruya ise, "Benim olduğum yerde kimse bana takımda bunlar oynayacak diye liste veremez. Herkes işini yapacak. Bu hoş değil, spekülasyondur. Bunun cevabını verecek şahıs bellidir" diye cevapladı.


Haberin Devamı
YORUM YAZ