MENÜ

Kaçan balık Diego!

Sezon başında takımdan adeta zorla gönderilen Diego Ribas, Brezilya Milli Takımı’na çağrıldı. Yaklaşık bir yıldır ‘10 numarasını’ arayan Fenerbahçe, eski yıldızının başarısı karşısında şaştı, kaldı.

Kaçan balık Diego!

Fenerbahçe’de sezon başında kadroda istenmeyen ve ayrılması istenen Diego Ribas, ülkesi Brezilya’da hayata döndü. Yaklaşık 8 aydır Brezilya’da Flamengo takımında forma giyen Diego, sarı-lacivertlilerde geçirdiği 2 yıla nazaran epeyce başarılı oldu.

Hatta öyle ki 31 yaşındaki oyuncu, tam 9 sene sonra bir resmi maç için Brezilya Milli Takımı’na davet edildi. Son 3 transfer döneminde kadrosuna bir ‘10 numara’ oyun kurucu katmak isteyen sarı-lacivertliler, sezon başında gönderdiği Diego Ribas’ın gittikçe yükselen performansı karşısında şaştı kaldı.

Serdar Kesimal: Beni askerlikle tehdit ettiler


Fenerbahçe 1-0 Osmanlıspor (ÖZET)

2014-15 ve 2015-16 sezonlarında Fenerbahçe’de oynayan ve 53 lig maçına çıkan tecrübeli orta saha sadece 5 gol atabilmişti. Ancak Flamengo’da kısa sürede 17 lig maçında 6 gol kaydeden Diego, toplamda da epeyce etkili oldu.

Sarı-lacivertlilerde 2014-15 sezonunda İsmail Kartal ile sıkıntılar yaşayan Brezilyalı, geçen sezon da Galatasaray derbisinde Gökhan Gönül ile tartışıp, tepki çekmişti. Vitor Pereira döneminde hazırlık kampında kadro dışı bırakılan Diego Ribas, Brezilya’ya dönmek zorunda kalmıştı. Diego, 26 Ocak 2017 tarihinde Chapecoense için Kolombiya ile yapılan hazırlık maçı için de milli takıma alınmıştı.

Babasını kaybeden Lens, Osmanlı maçı için geri dönüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ