MENÜ

"Tek hayalim milli takımda oynamak"

Kasımpaşa’nın tecrübeli oyuncusu Veysel Sarı, her maç milli takıma çağrılacakmış gibi oynadığını ve tek hayalinin ay-yıldızlı formayı tekrar giymek olduğunu söyledi.

"Tek hayalim milli takımda oynamak"

Veysel Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, formunun zirvesinde olduğunu ve milli formayı giymeyi çok özlediğini belirtti.

Kasımpaşa’nın yükselen form grafiğinin kendisine de yansıdığını vurgulayan Veysel, "Tek hayalim var o da milli takımda oynamak. Hocamla da sürekli bunu konuşuyoruz. Her maç milli takıma çağrılacakmış gibi oynuyorum. Sürekli kendimi geliştiriyor ve üzerine koyuyorum. Hocalarımızın bizi takip ettiğini de biliyorum. Umarım kadro açıklandığında, çok özlediğim milli takımda ismimi görürüm." ifadelerini kullandı.

"Stoper pozisyonunda oynamaktan keyif alıyorum"

Kasımpaşa’da son haftalarda stoperde görev alan Veysel Sarı, bu mevkide oynamaktan keyif aldığını dile getirdi. Kariyeri boyunca birçok pozisyonda oynadığını hatırlatan Veysel, teknik direktör Kemal Özdeş’in görev vermesi halinde her mevkide elinden geleni yapacağını aktardı. İyi mücadele eden bir ekibe sahip olduklarını ve takım olarak herkesin topun arkasına geçerek savunma yaptığını ifade eden Veysel, şunları kaydetti:

"Takım olarak iyi durumdayız ve yükselen bir formumuz var. Hocamızın bize çalıştırdığı taktik ve plana sadık kalıyoruz. Artık takım olduk, herkes, herkes için koşuyor. Bu durumda ben de oynadığım oyundan keyif alıyorum. Herkesin bildiği gibi pek çok mevkide oynayabiliyorum. Ligin başında da farklı pozisyonlarda forma giydim. Fazla yabancılık çekmiyorum. Stoper pozisyonunda oynamaktan keyif alıyorum. Artık yeni mevkim stoper ve bundan sonra bu bölgede oynamaya devam etmek istiyorum."

"Futbolu Kasımpaşa’da bırakmak istiyorum"

Veysel Sarı, sporda hedeflerin hiçbir zaman bitmediğini ve milli takım hayali dışında tek isteğinin futbolu Kasımpaşa’da bırakmak olduğunu söyledi. Kendisini Veysel Sarı yapan kulübün Eskişehirspor olduğunu ve onları hiçbir zaman unutmadığını da ifade eden tecrübeli futbolcu, Galatasaray forması giydiği zamanda ise öz güven eksikliği yaşadığını vurguladı. Eskişehirspor ile Galatasaray’ın layık oldukları yere geleceklerine inandığının altını çizen Veysel, şöyle devam etti:

"Eskişehirspor’da çok güzel günlerim geçti. Her zaman hem şehir hem de taraftar olarak Süper Lig’de olması gereken bir takım. Eskişehirspor’dan sonra Galatasaray gibi büyük bir camiada oynama şansı yakaladım. Orada yaşadığım öz güven eksikliği performansıma yansıdı ama hedefler hiçbir zaman bitmez. Milli forma haricinde hedefim ise Kasımpaşa’da kalabilmek. Başkanımız ve yönetimimiz de bunu isterse futbolu Kasımpaşa’da bırakmak istiyorum."

"Kupada hedef final"

Veysel Sarı, takım olarak ligde üst basamaklara yükselebilmenin yanı sıra en önemli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynamak olduğunu belirtti. Kulübün sene başında küçülmeye gitmesine rağmen çok iyi futbolcuların aralarına katıldığının altını çizen Veysel, sene başında uyum süreci zorluğu yaşadıklarını anlattı. Veysel, her maç bireysel performanslarını daha yukarıya taşımaya çalıştıklarını ve takım olarak hem lige hem de kupaya konsantre olduklarını bildirerek, şöyle konuştu:

"Ligi üst sıralarda bitirmenin yanı sıra kupada da final oynamak istiyoruz. Henüz çeyrek finalin ilk maçını geçtik. İkinci maç için Çaykur Rizespor deplasmanına gideceğiz. Oradan da iyi sonuçla dönerek, yarı finale yükselmek istiyoruz. Herkes hedeflerin peşinden koşuyor. Umarım kupada final oynama başarısını gösteririz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ