MENÜ

Karşıyaka stadı değiştiremedi

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta çarşamba günü lider Gümüşhanespor'u kritik maçta ağırlayacak olan Karşıyaka'nın taraftar desteğini artırmak için mücadeleyi Atatürk Stadı'ndan Menemen İlçe Stadı'na aldırma girişimi, Futbol Federasyonu engeline takıldı.

Karşıyaka stadı değiştiremedi

Karşıyaka, çarşamba günü saat 15.00'te oynanacak mücadele için önce Bornova Stadı'nı gündeme aldı. Ancak Bornova Belediyesi, aynı statta cuma günü de 1'inci Lig'de Altınordu-Samsunspor karşılaşması oynanacağı için tesisi vermeye sıcak bakmadı.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'le temasa geçen Karşıyaka, olumlu cevap alınca değişiklik talebini Futbol Federasyonu'na bildirdi. Ancak federasyon, kulübe talebin maçtan en az 15 gün önce yapılması gerektiği şeklinde dönüş yaparak stat değişikliğine onay vermedi.

Yeşil kırmızılı ekip, rakibiyle sezon başından bu yana olduğu gibi yine Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Karşıyaka'da kritik 90 dakika öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Karşıyaka, grupta 41 puan ve gol averajı farkıyla 5'inci, Gümüşhanespor ise 55 puanla lider durumda bulunuyor.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ