MENÜ

Ve Floyd Mayweather geri dönüyor! Conor McGregor...

Namağlup şekilde boksu bırakan ve emekli olan Floyd Mayweather, ringlere geri dönüyor. Kafes dövüşçüsü Conor McGregor'un yoğun ısrarları sonrası bir maçlığına boksa geri dönen Mayweather rakibine meydan okudu ve bir anca sözleşmeyi imzalamasını istedi.

Ve Floyd Mayweather geri dönüyor! Conor McGregor...

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla aynı anda hem ilgi hem tepki çeken Floyd Mayweather, boksa geri dönüyor. Kafes Dövüşçüsü İrlandalı Conor McGregor'la 10 Haziran için anlaşan ve işin resmiyete dökülmesini bekleyen Mayweather, "McGregor şikayet etmeyi bıraksın. Hiçbir sebebi kabul etmiyorum. Kağıtları imzalasın ve karşıma çıksın" dedi.

Kişi başı 100 milyon dolar

Mayweather ve McGregor'un bu dövüş için kişi başına 100 milyon dolarlık bir dövüş için anlaşma sağladığı ancak İrlandalı dövüşçünün Mayweather'dan biraz daha az kazanacağı iddia edildi.

McGregor boksta acemi

Bir kafes dövüşçüsü olan 29 yaşındaki McGregor'un ise boksta herhangi bir tecrübesi olmamasının ringe nasıl yansıayacağı ise merak konusu... Hafif ve tüy siklette şampiyon olan McGregor, Mayweather'la maç yapmayı ve onu yenmeyi her şeyden çok istediğini söylemişti.

İkilinin 10 Haziran'da Las Vegas'ta dövüşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ