MENÜ

Elazığspor, galibiyete kilitlendi

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’un teknik direktörü Bayram Bektaş, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçına ilişkin, "Camia olarak Adana Demirspor maçına kilitlendik. İnşallah bu maçı da alıp üçte üç yaparız." dedi.

Elazığspor, galibiyete kilitlendi

Bordo-beyazlı ekip, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Bektaş yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bektaş, son iki haftada rakipleri karşısında aldıkları iki galibiyetle güzel bir hava yakaladıklarını söyledi.

İyi oynamalarına ve aldıkları iki galibiyete rağmen puan sıralamasında hakkettikleri yerde olmadıklarını ifade eden Bektaş, takım olarak daha iyi yerlere geleceklerine inandığını belirtti.
Geçen hafta Bandırmaspor karşısında en zor maçlarından birini oynadıklarını ve galip geldiklerini vurgulayan Bektaş, şöyle devam etti:

"İnanılmaz hava şartlarına maruz kaldık. O hava şartlarında fırtına ve yağmur altında futbolcularımız öyle bir mücadele verdiler ki 1-0 geriye düşmemize rağmen hep galibiyete inandılar. Bazen deriz ya ’6 puanlık maç’, bence 9 puanlık bir maçtı. Bunu başardık ama hiç bir şey bitmiş değil. Bu hafta çok zor bir rakiple oynayacağız, Adana Demirspor iyi bir takım."

Göztepe maçında bazı taraftarların kötü tezahüratı sonucu kulübün para cezası aldığını ve maça gelen 3 bin taraftarın elektronik biletlerinin bloke edildiğini anımsatan Bektaş, telafisi olmayan haftalara girilirken bu durumun takım için dezavantaj oluşturduğuna dikkat çekti.

Taraftar desteğinin futbolcular üzerindeki etkisinin önemli olduğunu ve bu nedenle Adana Demirspor maçında biletleri bloke edilen taraftarların yerine daha fazlasının tribünü dolduracağına inandığını aktaran Bektaş, "Camia olarak Adana Demirspor maçına kilitlendik. İnşallah bu maçı da alıp üçtü üç yaparız." diye konuştu.

Kehinde’nin görüşleri

Elazığspor’un ara transfer döneminde kiralık olarak renklerine kattığı Nijeryalı santrfor Kehinde ise Bandırmaspor maçında attığı 2 golle takımını galibiyete taşıdığı için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Takıma katıldığı günden beri kendisini bir aile ortamında hissettiğini ve herkes tarafından sevildiğini dile getiren Kehinde, bu sevginin karşılığını sahada gol atarak vermeye çalıştığını kaydetti.
Kehinde, bugüne kadar attığı 5 golün 4’ünü kafayla rakip filelere gönderdiğinin hatırlatılması üzerine, "Bende Allah’tan gelen bir kafa vurma yeteneği var. Kafa topuna çıktığım zaman da buna inanarak vuruyorum. Gerçekten bu yeteneğimi de kullandığımı düşünüyorum, böyle de devam etmeye çalışacağım." açıklamasında bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ