MENÜ

Aykut Kocaman: Kararımı verdim

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Kocaman, geleceği ile ilgili "Ben kararımı verdim, yönetimle değerlendireceğiz." cevabını verdi.

Aykut Kocaman: Kararımı verdim

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yendi ve ligde rahat bir nefes aldı.

Mücadele sonrası sezon sonu adı Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman karşılaşmayı değerlendirirken geleceği ile ilgili de önemli mesajlar verdi.

İşte Kocaman'ın maç sonu açıklamaları;

"Bu sahada, böyle bir performans kolay değil. Benim için de tatlı bir sürpriz oldu. Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe yapan taraftarıdır. Fenerbahçe'nin sahibi Fenerbahçeliler'dir. Aldığım bir karar var. Ama yönetime söylenir bu. Onlara da ileteceğimi söyledim."

Sert tepki gösterdi

Aykut Kocaman, takımının attığı ikinci golden sonra sevinmediği yönünde sosyal medyada yapılan yorumlara sert tepki gösterdi.

Yedikleri gole sinirlendikten hemen sonra ikinci golü attıklarını vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:

"Bu nereden çıktı bilmiyorum ama ilk gole sinirlenmiştim arkasından golü attık. Kafam hala oradaydı. Yanlış anlaşılmaması için doğru cümleyi kurmak istiyorum ama ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Kepazelik gibi. Bu işin tarafı gol atmaktır. Attıktan sonra da yememek için bu iş yapılır. Gol attıktan sonra üzülmek gibi bir şey olur mu? Hayatım boyunca ihanet eden durumum olmadı. Kepazelik yani. Sosyal medyanın iyi olduğu kadar böyle saçma sapan tarafları da var."


Gol anında Aykut Kocaman'dan ilginç tepki!


Fernandao'nun kolu kırıldı!




Haberin Devamı
YORUM YAZ