MENÜ

Cem Yılmaz'ın fragman I Arif v 2016 fragmanı

Son dakika.. Fenerbahçe-Konyaspor maçının oynandığı dakikalarda Cem Yılmaz'dan son dakika müjdesi geldi. İyi bir futbolsever olan ve Fenerbahçe sevgisiyle tanınan Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif v 216'nin fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz'ın son filminin fragmanında yine dikkat çeken espriler var. Cem Yılmaz'ın son filmi fragmanı ve diğer detaylar haberimizin içeriğinde...

Cem Yılmaz'ın fragman I Arif v 2016 fragmanı



Cem Yılmaz'dan son dakika sürprizi.. Fenerbahçe-Konyaspor maçının oynandığı anlarda Cem Yılmaz'ın son filmi Arif v 216'nın fragmanı yayınlandı. İyi bir Fenerbahçeli olarak bilinen Cem Yılmaz'ın, uzun zamandır beklenen yeni filmi ‘Arif v 216'dan ilk fragmanı ilk kez Fenerbahçe-Konyaspor maçı esnasında yayınlandı. Bu seferki macerada, Arif’i çok özleyen duygusal robot '216' Dünya’ya ve tabi ki Türkiye’ye geliyor.

Filmde bu defa Arif ile ‘G.O.R.A’da tanıştığı insansı robot 216’nın maceraları anlatılıyor. ‘G.O.R.A’ ve ‘A.R.O.G’da Özge Özberk’le kamera karşısına geçen Cem Yılmaz, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Arif v 216’da kadın başrol oyuncusu olarak Seda Bakan’ı tercih etmişti.

Fragmanın Fenerbahçe-Konyaspor maçının devre arasında hayli yüksek oranda izlendiği görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ