MENÜ

(ÖZET) Kayserispor - Gaziantepspor maç sonucu: 3-4

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Gaziantepspor, Sergen Yalçın'la büyük bir çıkış yakalayan Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup etti. Maçın yıldızı, hat-trick yapan Gaziantepsporlu Nabil Ghilas olurken, Kayseri'de Deniz Türüç'ün iki golü ise yeterli olmadı. Bülent Uygun'un takımı bu galibiyetle küme düşmeme mücadelesinde çok önemli bir 3 puan kazanmış oldu.

(ÖZET) Kayserispor - Gaziantepspor maç sonucu: 3-4

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, Kayserispor deplasmanındaydı. Maça hızlı başlayan Sergen Yalçın'ın öğrencileri oldu.

4. dakikada Kayserispor, Umut Bulut ile maçta durumu 1-0'a getirdi.

Sağ kanatta topla buluşan Hakan Aslantaş ortasını ön direğe doğru gönderdi. O noktada Elyasa Süme ve takım arkadaşı arasında yaşanan anlaşmazsızlık sonucu topu önünde bulan Umut Bulut, altıpasın sağ tarafından şutunu çekti ve golü attı.

10. dakikada Gaziantepspor, Nabil Ghilas ile beraberliği yakaladı.

Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan İlhan Parlak rakibi Erkan Kaş'dan sıyrıldıktan sonra pasını geriye doğru çıkardı. Ceza yayının hemen sağından Nabil Ghilas, topun gelişine yerden şutunu çekti ve top direğin dibinden ağlarla buluştu.

27, dakikada Deniz Türüç penaltıdan attığı golle Kayerispor'u maçta yeniden öne geçirdi.

44. dakikada İlhan Parlak, Gaziantepspor'a beraberliği getiren golü attı.

Sağ kanattan Barış Yardımcı'nın inatçılığı sayesinde yaptığı ortada, kaleci Ahamada açılıp açılmamakta tereddüt edince arkasındaki İlhan Parlak kafayı güzel vurdu ve golü attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziantepspor'du.

49. dakikada Nabil Ghilas, Bülent Uygun'un öğrencilerini 3-2 öne geçiren golü attı.

Sol kanattan kullanılan taç atışında Anis Ben-Hatira harika bir topuk pasıyla topu Ghilas'a kazandırdı. İçeride Kayserispor savunmasının adeta unuttuğu Ghilas'da Ahamada'yla karşı karşıya düzgün vurdu ve golü attı; 2-3.

54'te yine Ghlias attı, Gaziantepspor 4-2 öne geçti.

Kayserispor'un beraberliği arayıp yüklendiği anlarda, bir top kaybı Sarı Kırmızılılar için pahalıya patladı. Kendi yarı alanından topu alan Ghilas, topu sürmesine rağmen Hakan Arslantaş'tan daha hızlı gitti ve ceza alanına girip, basit bir plase vuruşla golü attı, takımı adına farkı ikiye çıkardı.

66'da Deniz Türüç, Kayserispor adına farkı bire indiren golü attı.

Ceza sahası içindeki karambolde top son olarak tam ceza sahası çizgisinin üstünde Deniz Türüç'te kaldı. 24 yaşındaki oyuncu düzgün ama yavaş bir vuruş yaptı. Kaleci Victor ise meşin yuvarlağı elinden kaçırdı ve top ağlara gitti.

90 dakika 4-3 Gaziantepspor'un üstünlüğüyle sona ererken, Bülent Uygun'un öğrencileri 19 puana ulaştı. Kayserispor ise 27 puanda kaldı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ