MENÜ

Osman Özköylü: Galibiyetin mimarı oyuncularımızdır

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, deplasmanda 2-0 kazandıkları Altınordu maçının mimarının oyuncular olduğunu söyledi.

Osman Özköylü: Galibiyetin mimarı oyuncularımızdır

Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada Altınordu maçında 90 dakika üstün bir performans sahaya yansıttıklarını ifade etti.

Devre arasında yaptıkları 13 transferin yeni yeni oturmaya başladığını vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:
"Oyuncularımızın birbirini tanıması, kaynaşması ve takımın oturması belli bir zaman alacaktı. Bu zamanı da en az kayıpla geçirmek zorundaydık. Nitekim de öyle oldu, 5 maçtır yenilmiyoruz. Bu, oyuncuların birbirini daha iyi tanımasına ve verdiğimiz görevleri yerine getirmesine bağlıdır. Yani takım olgusunu çok iyi bir şekilde oluşturmaya başladık."

Takımın her geçen hafta daha iyi olacağına işaret eden Osman Özköylü, şöyle devam etti:
"Gerçekten karakterli ve azimli oyunculara sahip olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öyle bir takım yapımız var ki arkadaşlık üst seviyede. Bu da başarıyı getiriyor. Altınordu maçının galibiyetinin de mimarı oyuncularımızdır. Doksan dakika boyunca sahada kazanmak adına oldukça hırslı ve mücadeleciydiler. Tabi deplasmanda alınan galibiyet bizi bir anlamda rahatlattı ancak rakiplerimizin de alacakları sonuçlar önemli. Bizim de rakiplerimizle oynayacağız maçlar var. Bunlardan da iyi sonuç almak zorundayız. Lig bitmedi, halen 9 maç var ve performansımızı üst seviyede sürdürmeliyiz."

Özköylü, oyun planını rakip takımlara göre yaptıklarını dile getirerek, "Bu hafta Eldin Adilovic’i 18 kişilik kadroya dahil ettik. Çünkü artık yavaş yavaş kendisini toparlamaya başladı. Dokuz aydır hiçbir takımla çalışmamış bir oyuncuydu. Şimdi güçlendi ve takım kurgusu içinde hareket etmeye başladı." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ