MENÜ

Kayserispor'a Bozankaya desteği

Raylı sistem ve toplu taşıma araç tasarım ile üretimi alanında faaliyet gösteren Bozankaya, Kayserispor’la güçlerini birleştirdi. Bozankaya’yla 2,5 yıllığına anlaşmaya varan Kayserispor, yeni sponsoruyla birlikte büyük çıkış yakaladı.

Kayserispor'a Bozankaya desteği

Milli marka Bozankaya tarafından üretilen “elektrikli otobüs”, “trambus” olarak adlandırılan ilk yerli troleybüs ve ilk yerli yüzde 100 düşük tabanlı yolcu dostu“tramvay”toplu taımacılığın ve sporunyükselen yıldızı oldu. Raylı sistem ve toplu taşıma araç tasarım ile üretimi alanında faaliyet gösteren Bozankaya, Süper Lig’in köklü takımlarından Kayserispor’la güçlerini birleştirdi. Kayserispor, Ligin ikinci yarısından itibaren 2,5 sezon boyunca Bozankaya’yı şortunda taşıyacak.

Bozankaya uğurlu geldi

Sergen Yalçın yönetiminde büyük çıkış yakalayan ve üst üste aldığı galibiyetlerle göz kamaştıran Kayserispor ilk kez Galatasaray karşılaşmasında Bozankaya yazılı şortlarıyla sahadaki yerini aldı. Bozankaya’nın desteğiyle çıktığı maçlarda üstün bir performans sergileyen Kayserispor, önemli puanları hanesine yazdırarak Süper Lig’de 2017’nin flaş takımı haline geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ