MENÜ

İstanbul yarı maratonu "Altın Kategori"de koşulacak

Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 30 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada'da koşulacak Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu, dünyanın en iyi 10 yarı maratonu arasına girdi.

İstanbul yarı maratonu "Altın Kategori"de koşulacak

2014 yılından bu yana "Bronz Kategori"de koşulan, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kriterlerini yerine getiren ve başvurusu kabul edilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl itibariyle "Altın Kategori"de (Gold Label) koşulacak.

7 BİN SPORCUNUN KATILMASI BEKLENİYOR

Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Eyüp Feshane'den dönüşle yine aynı noktada son bulacak 21 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu'na yaklaşık 7 bin sporcunun katılması bekleniyor. Bu yıl Yarı Maraton, Çeyrek Maraton ve Business Maraton kategorilerinde koşulacak yarı maraton, dünyanın en düz ve hızlı parkurlarından birine sahip bulunuyor. Düzenlendiği yıllarda elit atletler tarafından rekor hedeflenerek koşulan ve tüm atletlerin büyük beğenisini toplayan yarı maraton, rakım farkı bulunmayan parkuru ile her koşucunun en iyi derecesini yapma imkânı sunuyor.

KAYITLAR 14 NİSAN'DA SONA ERİYOR

Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu için sporcular 14 Nisan Cuma akşamına kadar www.yarimaraton.istanbul adresinden online kayıt yaptırabilecek. Bu tarihe kadar kayıt yaptıramayanlar, 28-29 Nisan tarihlerinde Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek Yarı Maraton Fuarı'nda geç kayıt yaptırabilecek.
Vodafone Türkiye'nin maratonlar için geliştirdiği özel koşu, bağış ve bilgilendirme platformu VMaraton, bu yıl da koşucuların ve bağışçıların hayatını kolaylaştıracak. VMaraton, kayıt yaptıranlarla ilgili istatistiki bilgilerden etkinlik ve parkur alanları haritalarına, maraton günü yapılacak özel etkinliklerle ilgili bilgilerden yarı maraton kapsamında tüm şehirde yapılacak marka işbirliklerine kadar her konuda anında bilgi sağlayacak. VMaraton uygulaması ile bağış yapma ve toplama seçeneğinden de yararlanabilen kullanıcılar ayrıca, Spotify entegrasyonu ile koşu müziği listelerine de uygulama üzerinden erişebilecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ