MENÜ

Denizlispor'da Tandoğan sert çıktı

Ligi'nde Altınordu'ya evinde uzatmada yediği golle 2-1 yenilen Denizlispor'un teknik sorumlusu Ali Tandoğan, takımında revizyon yapacağını açıkladı.

Denizlispor'da Tandoğan sert çıktı

Ligdeki konumları ve sezon sonunun yaklaşması nedeniyle bazı futbolcularda rahatlama ve bireysel oynama sorunu gördüğünü vurgulayan Ali Tandoğan, bu konuda şunları söyledi:

"Altınordu maçı öncesi futbolcuları nasıl savunma yapmaları gerektiği konusunda belki 100 defa uyardım. Ona rağmen 2 golü de uyardığım şekilde yedik. Fırsatları bencilce harcadık. Bu hafta kadroda ciddi bir revizyon yapabilirim. 4-5 ismi değiştirmeyi düşünüyorum. Kaybedersek de inanan, yüreğini sahaya koyanlarla kaybedelim."

Özellikle son dakikalarda kaçan puanlara çok üzüldüğünü, öne geçtikleri pek çok müsabakada skoru koruyamadıklarını dile getiren Ali Tandoğan, şöyle devam etti:

"Manisaspor, Sivasspor, Ümraniyespor ve Altınordu karşılaşmalarında son dakikalarda gelen gollerle mağlup olduk. Ligin bitmesine daha 8 hafta var. Alt grupla aramızda 7 puan far var ama her şey bitmiş değil. Futbolcularımın bunu anlaması lazım. Son haftalarda aldığımız sonuçlarla play off şansımızı da zora soktuk. Bazı futbolcularımızın kişisel mutluluğu, camianın, yönetimin, teknik heyetin, taraftarın mutluluğunun önüne geçemez. Herkes sorumluluğunu yerine getirmek zorunda. Futbolcularım kendilerine çeki düzen vermeli."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ